Vijesti
21. 8. 2019.

Ivan Anušić: Kampanju nam neće diktirati protukandidati!

Ne obaziremo se na druge i nećemo voditi kampanju onako kako bi to možda željeli protukandidati. Nećemo se prilagođavati njihovoj taktici, neka se oni prilagođavaju nama! - najavio je predsjednik osječko-baranjske Županijske organizacije HDZ-a Ivan Anušić u Večernjem listu uoči današnje sjednice Predsjedništva HDZ-a na kojoj će biti riječi i o pripremama za nadolazeće predsjedničke izbore.

Pozitivna kampanja

- Pojedini elementi strategije još se dorađuju, ali će kampanja predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za drugi mandat svakako biti pozitivna i okrenuta budućnosti, s fokusom na demografiji i mladima, vanjskopolitičkim uspjesima te jačanju hrvatskih institucija - naglasio je Anušić.

Kao i na svim dosadašnjim pobjedničkim izborima, svaka županijska, gradska i općinska organizacija naše stranke imat će svoj stožer, svoje zadaće, predizborne aktivnosti...

S HDZ-om po novu pobjedu!

- Kandidaturu će predsjednica službeno objaviti u rujnu, i uz punu potporu HDZ-a i predsjednika Andreja Plenkovića ostvarit će još jednu pobjedu! I u tome nas neće zaustaviti nijedan konkurent, ni moguće prljave kampanje.

Predsjednica će pobijediti bez obzira na to kako drugi vode kampanju!

A A A