Vijesti
18. 9. 2019.

Ako imate izbore i svoju, najbolju kandidatkinju, onda se ponašate koherentno i fokusirani ste na pobjedu

Očekujem da svi iz HDZ-a budu racionalni, odgovorni i konstruktivni u kampanji i na predsjedničkim izborima. „Pravila ponašanja“ ne treba posebno pisati ili regulirati. To je jednostavno zdravi razum - poručio je Andrej Plenković odgovarajući na pitanja novinara nakon saborskog „aktualca

- Zašto zdravi razum? Ako imate izbore i svoju kandidatkinju, ako ste ozbiljna, najveća stranka, onda se ponašate koherentno. Nisu to stvari koje treba crtati. Svatko se od nas sada treba fokusirati na predsjedničke izbore - dodao je predsjednik HDZ-a i Vlade RH.

Tko hoće vidjeti fakte - vidi ih

Vodimo politiku koja postiže rezultate - nastavio je - koja je racionalna, dobra i za HDZ i za društvo:

- Mislim da nakon tri godine mandata onaj tko hoće vidjeti fakte, vidi. Tko ih ne želi vidjeti, neće ih nikada vidjeti. Nisam ja nikakav psihoterapeut. Prema tome, poruku smo poslali svima, ona ne može biti jasnija.

Gromoglasni aplauz za najbolju kandidatkinju

Teško da mogu pomoći onima koji ne vide kvalitetu predsjedničke kandidatkinje HDZ-a. Ipak, gromoglasni aplauz dvije tisuće ljudi na moju najavu na proslavi 30. obljetnice osnutka HDZ-a da ćemo podržati Kolindu Grabar Kitarović mogao bi im pomoći da se malo lakše opredijele - zaključio je Plenković.

A A A