Vijesti
3. 11. 2019.

I Popovača u plavoj boji! Još jedan trijumf HDZ-a - još jedan potop SDP-a!

Od 13 mjesnih odbora, naša stranka ima većinu u njih - 9! I to uključujući onaj najveći - samo naselje Popovača. Od ukupno 103 vijećnika, HDZ ih je dobio 60, HSP 32, nezavisne liste 7, SDP 3 i HSLS - 1. Doista, premoćna pobjeda!

Korčula, Dugo Selo, Petrinja i - Popovača! I u tom gradu u Sisačko-moslavačkoj županiji HDZ je trijumfirao na izborima za članove vijeća mjesnih odbora!

Trijumf HDZ-ove koalicije & potop SDP-a u Korčuli: Pobjeda u oba gradska kotara & u čak 7 od 8 mjesnih odbora!

Trijumf i u Dugom Selu! HDZ s partnerima pobijedio u 11 od 14 mjesnih odbora, a SDP-u ni traga ni glasa!

Pobjeda i u Petrinji! Uvjerljivo smo nadmašili vladajuće Reformiste, a SDP je doživio još jedan - potop!

9 od 13 MO-a

Od ukupno 13 mjesnih odbora, naša stranka ima većinu u njih - 9! I to uključujući onaj najveći - samo naselje Popovača. U njemu je HDZ osvojio 6 vijećničkih mandata, HSP 3, a HSLS i SDP po jedan.

60 od 103

Od ukupno 103 vijećnika, HDZ ih je dobio 60, HSP 32, nezavisne liste 7, SDP 3 i HSLS - jednog. Zaista, premoćna pobjeda!

Zajedno za bolje sutra!

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Popovača (i zamjenik sisačko-moslavačkog župana) dr. sc. Roman Rosavec zahvalio je svim biračima koji su sudjelovali na izborima, posebno onima koji su svoje povjerenje dali našoj stranci.

- Pobjedom smo iskazali snagu i jedinstvo HDZ-a na području Grada Popovače. S vjerom i nadom da je ovo tek početak, još jednom velika hvala. Nastavljamo svi zajedno raditi za bolje sutra!

A A A