Vijesti
5. 11. 2019.

Zahuktao se HDZ-ov stroj! Na terenu već više od 600 izbornih stožera naše kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović!

Potpuno smo spremni za kampanju i novu pobjedu predsjednice Republike! Nacionalni stožer obišao je već 17 županija! Nećemo dopustiti nazadnom SDP-u i njihovom kandidatu Zoranu „Lex Perković“ Milanoviću da Hrvatsku vrati natrag! - poručio je voditelj kampanje Ivan Anušić.

U ovoj kampanji predviđamo i dvije velike klauzure za članstvo (za kontinentalnu i jadransku Hrvatsku), četiri velika predizborna skupa & četiri donatorske večere. A 11. studenog u dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu Kolinda Grabar-Kitarović predstavit će svoj predsjednički program za drugi mandat - također je otkrio Anušić.

Svaki sastanak - novi korak prema novom trijumfu!

Diljem Lijepe Naše formirano je već više od 600 izbornih stožera na županijskim, gradskim i općinskim razinama. Ličko-senjska, Istarska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka, Varaždinska, Virovitičko-podravska… to je tek manji dio županija koje je u međuvremenu obišao nacionalni stožer.

Svaki novi sastanak - novi korak prema novome izbornom trijumfu! I sa svih sastanaka odaslane su jednodušne poruke: Svaki naš član uključit će se u kampanju i pridonijeti novoj pobjedi predsjednice Republike!

Brana povratku ljevice

Kolinda Grabar-Kitarović, potvrđuju sve ankete, najčvršća je, jedina brana povratku ljevice na Pantovčak!

Predsjednica premoćno vodi u 1. krugu, a u 2. trijumfira nad Milanovićem za golemih 13.4%!

Na ovim se izborima - kako je isticano na svim skupovima - borimo protiv opasnosti da Hrvatska otkliže ulijevo. SDP i ljevica htjeli bi mijenjati sliku Hrvatske, vratiti je u razdoblje kada su nas svađali s civiliziranim svijetom radi zaštite udbaških zločinaca, kada su nas vraćali na „Balkan“, kada su ukinuli pokroviteljstvo nad Bleiburgom... Neće uspjeti!

Nema povratka na staro, na nesposobni SDP!

Kada smo složni, HDZ je nepobjediva snaga! Nema povratka na staro, na Milanovića & Lex Perković, na nesposobni & nazadni SDP!

Poslije prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, imali smo prvu hrvatsku predsjednicu! Nakon ovih izbora, imat ćemo opet prvu hrvatsku predsjednicu - samo u 2. mandatu!

Zato što vjerujemo u Hrvatsku!

Kako i reče sama predsjednica, sadašnja i buduća:

- Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari nabolje. Snagom zajedništva i pobjedničkim duhom, svjesni vlastitih postignuća, idemo po novi 5-godišnji mandat!

A A A