Vijesti
20. 12. 2019.

Za Kolindu još 5 godina na Pantovčaku! ZA pobjedničku budućnost! ZA Vukovar, ZA Slavoniju, ZA Lijepu Našu!

Je li predsjednica pobijedila na sučeljavanju? Je li sada sve jasno za nedjelju? - Je li predsjednica pobijedila na sučeljavanju? Je li sada sve jasno za nedjelju? - upitao je Andrej Plenković na završnom predizbornom skupu u Vukovaru, na što je cijela dvorana odgovorila s gromoglasnim DA!

Nakon veličanstvenog skupa u Zagrebu, predsjednik HDZ-a i Vlade RH i danas je u Vukovaru, u prepunoj Ružičkinoj kući, još jednom dao snažnu potporu Kolindi Grabar-Kitarović u njezinoj utrci za novi predsjednički mandat.

- Sve vas pozdravljam kao predsjednik HDZ-a, ali prije svega kao prijatelj sadašnje i buduće predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović! - poručio je u svom obraćanju Plenković.

ZA Slavoniju, Baranju i Srijem! ZA Vukovar!

Istaknuo je da je poruka koju je Kolinda Grabar-Kitarović slala Vukovaru, Slavoniji, Baranji i Srijemu istovjetna politici koju vodi Vlada.

- A ta je politika jasna i nedvosmislena - Slavoniji pomoći sada i odmah! To je ono što smo radili i što ćemo od srca nastaviti raditi. ZA Slavoniju, ZA Baranju, ZA Srijem, ZA Vukovar!

ZA bolju budućnost!

Naglasio je da sadašnja i buduća predsjednica ima postignuća, ugled, znanje, program i odvažnost.

- Izbor je jednostavan: s jedne je strane pouzdana, domoljubna predsjednica koja želi unaprijediti život svakog hrvatskog čovjeka, a s druge je onaj koji je propustio svoju šansu i loše iskoristio svoj mandat. Podržimo zato predsjednicu i njezin program! Krenimo zajedno s predsjednicom u pobjedničku budućnost! Jer Hrvatska zna!

ZA novih 5 godina na Pantovčaku!

Dragi prijatelji, krenimo onako srčano, pobjednički i odvažno, kako samo mi to znamo, za Kolindu na Pantovčaku još 5 godina i za još jedan njezin uspješni mandat na dobrobit Lijepe Naše! - zaključio je svoj govor predsjednik Plenković.

A A A