Vijesti
3. 1. 2020.

Snažna potpora predsjednici koja je Hrvatsku izvukla iz „regiona“ & koja s ljubavlju predstavlja Lijepu Našu u svijetu!

Uz mnogobrojne ugledne osobe iz svijeta sporta, kulture, obrazovanja i znanosti, na Kolinda TV-u snažnu potporu obrani mandata Kolinde Grabar-Kitarović dali su i naši saborski zastupnici.

Izdvajamo izjave potpore sadašnjoj i budućoj predsjednici dr. sc. Mire Kovača, Ljubice Lukačić, Antona Klimana & Davora Ive Stiera.

Kolinda TV nastavila s radom!

Lijepa Naša na 1. mjestu

Dr. sc. Miro Kovač: Na čelu Hrvatske potrebna je osoba koja voli svoj narod i svoju zemlju i koja će našu državu s ljubavlju predstavljati u svijetu. Kojoj je Lijepa Naša na 1. mjestu - bez kompleksa! A to je upravo sadašnja i buduća predsjednica! Kolinda Grabar-Kitarović opet će pobijediti, kao i prije 5 godina!

Snažna potpora osobama s invaliditetom

Ljubica Lukačić: Gospođa Kolinda Grabar-Kitarović snažno je podržavala osobe s invaliditetom i zauzimala se za naš kvalitetniji život. Nema županije u koju je bila izmjestila Ured predsjednice Republike Hrvatske, a da se nije sastala s udrugama osoba s invaliditetom kako bi izravno čula naše probleme. Stoga izađimo 5. siječnja na izbore i podržimo našu Kolindu i naše aktivno uključivanje u zajednicu!

Ponosna na svoj „ča“

Anton Kliman: Predsjednica se nikada nije sramila svoga „ča“, uvijek mi je govorila da joj je najljepša budnica hrvatskog naroda „Krasna zemljo, Istro mila“. Ona voli svaku stopu istarske zemlje i svakog hrvatskog čovjeka. Zato zaslužuje da ponovno pobijedi, zajedno s nama!

Srednja Europa, a ne region

Davor Ivo Stier: Za razliku od ljevice koja smješta Hrvatsku na Balkan, predsjednica je inicijativom Triju mora smjestila Hrvatsku ondje gdje i pripada - u srednju Europu. Zato iziđimo u nedjelju na izbore i dajmo glas za Kolinda Grabar-Kitarović.

Tko je sve podržao Kolindu Grabar-Kitarović možete pogledati na linku:

Kolinda TV

A A A