Vijesti
3. 1. 2020.

HTV sučeljavanje - novi korak hrvatske predsjednice prema obrani mandata!

Premda se kandidat ljevice grčevito suzdržavao, očito poučen svojim debaklom na RTL-u, ipak ni sinoć u studiju HTV-a nije mogao zatomiti ćud - opet je bahato docirao, japajakao, podcjenjivački dobacivao, nedžentlmenski podmetao, redovito prekoračivao svoje vrijeme…

Najgori i najbezosjećajniji premijer u hrvatskoj povijesti stalno je upadao u riječ, čak i voditeljima, vrijeđao tako reći sve države svijeta, kao u kakvoj kavanskoj raspravi… Uobičajeno Milanovićevo retoričko nasilje.

Mlataranje, muljanje, vrludanje

Činjenice je pokušavao izbjeći podbadanjima i povišenim tonovima, argumente grimasama i već svima znanim mlataranjem rukama.

Kada god su se iznosili podaci o njemu ili katastrofalnim rezultatima SDP-ove Vlade, o njegovoj miljenici Marini Lovrić Merzel i osuđenom kriminalcu Željku Sabi, vrludao je i muljao, pritom se napadno, da ne kažemo prijeteći, naginjao prema Kolindi Grabar-Kitarović.

Pokušaj bijega od Lex Perković

Na pitanje o Lex Perković, zbog kojeg nas je posvađao sa cijelim civiliziranim svijetom, besramno je lagao o nekakvim svojim „odličnim vezama“ s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Svašta! Pa u to ne mogu povjerovati ni njegovi ključni suradnici Maras, Stazić i Jovanović!

Milanović - šteta za Lijepu Našu

Predsjednica je pak opet bila vrlo dobra, smirena, potkovana argumentima, pristojna i odmjerena -napravila je novi korak prema obrani mandata. Nije se dala navući na Milanovićevu agresiju.

A on? Još je nekoliko desetaka tisuća hrvatskih građana shvatilo koliko bi za Lijepu Našu bilo štetno da takav tip zasjedne na Pantovčak i ponovno „spali“, kako je to dobro kazala Grabar-Kitarović, vanjsku politiku RH. I ne samo vanjsku politiku!

ZAHVALA PREDSJEDNICE

Nakon sučeljavanja na HTV-u, na kojem je opet pobijedila Milanovića, Kolinda Grabar-Kitarović zahvalila je preko svog FB-a hrvatskim ljudima na potpori:

Hvala vam na bezbrojnim porukama podrške! Moja ste snaga, bila sam i ostajem odgovorna vama! Okupimo se, zakoračimo zajedno, pokažimo u nedjelju koliko je Hrvatska snažna i ponosna!

 

A A A