Vijesti
5. 1. 2020.

Kolinda Grabar-Kitarović: Hvala! Ostanimo ujedinjeni, okupljeni za našu Hrvatsku!

(VIDEO) Zahvaljujem svima koji su danas izašli na birališta i pokazali da su odgovorni građani kojima je stalo do naše Hrvatske! - poručila je Kolinda Grabar-Kitarović u svom govoru nakon objave rezultata 2. kruga predsjedničkih izbora.

Zahvala HDZ-u

- Zahvaljujem vodstvu HDZ-a na čelu s Andrejem Plenkovićem, svim članovima i članicama, simpatizerima i svim ostalim strankama koje su me podržale, kao i mnogobrojnim nezavisnim pojedincima. Ostanimo ujedinjeni, okupljeni za našu Hrvatsku! - istaknula je predsjednica.

Hrvatskoj treba stabilnost

Poručila je da je stabilnost ono što treba Hrvatskoj i čestitala svom protukandidatu na pobjedi.

- Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović bit će predsjednik sljedećih 5 godina. Na tome mu čestitam, želim mu svako dobro u obnašanju njegove dužnosti. Ono što Hrvatskoj treba jest stabilnost. Tu stabilnost nastojala sam pružiti kroz ovih 5 godina. Stavljala sam naglasak na naše nacionalne, državne i vjerske vrijednosti, na Domovinski rat kao temelj moderne Hrvatske i na branitelje, koji su najzaslužniji za našu slobodu.

Najjači smo zajedno

- I poruka koju moramo izvući, dragi birači, dragi hrvatski narode, drage državljanke i državljani, najjači smo kad smo zajedno! - zaključila je Kolinda Grabar-Kitarović.

A A A