Vijesti
25. 2. 2020.

Zahvalnice 81 volonteru iz Mladeži HDZ-a za sudjelovanje u organizaciji Kongresa Europske pučke stranke

(VIDEO) Na Kongresu EPP-a 20./21. studenog 2019. u Zagrebu okupilo se više od 2.000 izaslanika iz 42 države & oko 500 predstavnika medija. Andrej Plenković svim je volonterima podijelio zahvalnice za nesebični angažman tijekom toga najvećega političkoga međunarodnog skupa u samostalnoj Hrvatskoj.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH poručio je volonterima, okupljenima sinoć u Središnjici naše stranke, da su na Kongresu EPP-a odradili sjajan posao:

- Za dodjelu zahvalnica nije moglo biti primjerenijeg i svečanijeg trenutka od ovog, kada HDZ slavi 30. godišnjicu svog osnutka. I kao stranka i kao Vlada osnažili smo, iznad svih okvira, međunarodni položaj i utjecaj Hrvatske. Budite svjesni razine utakmice u kojoj igramo. Moramo se potruditi da i javnost postane toga svjesna. Svima vam od srca zahvaljujem na trudu, nastavite tako raditi i dalje!

Ponosni na volontere

Predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš naglasio je da je uvijek vjerovao u svoje kolegice i kolege te da je Kongres EPP-a bio kruna rada Međunarodnog odbora MHDZ-a, ali i svih volontera na koje je iznimno ponosan:

- Velika je stvar što smo imali priliku ugostiti vodeće europske državnike. Generacijama prije nas to je bilo nezamislivo, a nama je danas stvarnost!

Neprestano raditi na sebi

Koordinator volontera na Kongresu EPP-a i međunarodni tajnik MHDZ-a Tomislav Leko kazao je da je naš stranački pomladak odlučno preuzeo odgovornost i bio proaktivan:

- Uvijek smo bili oslonac jedni drugima u svim zadaćama. Važno je neprestano raditi na sebi, učiti i razvijati se. Drago mi je da je i Mladež pridonijela sjajnim vanjskopolitičkim rezultatima koje ostvarujemo.

Na dodjeli zahvalnica bili su i prvi predsjednik Mladeži HDZ-a Mario Kapulica te naš zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler.

A A A