Vijesti
15. 2. 2019.

Glavni tajnik iz Velike Gorice: HDZ prelazi u „izborni mod“ - Osnivamo stožere po županijama i gradovima!

Kao ozbiljna stranka, ozbiljno se pripremamo za europske izbore! Nakon što je neki dan pohodio Osječko-baranjsku županiju, glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković sinoć se u vijećnici Pučkoga otvorenog učilišta u Velikoj Gorici sastao i sa Županijskim odborom HDZ-a Zagrebačke županije (predsjednik: Dražen Barišić).

Plan je da u sklopu izbornih priprema do 15. travnja glavni tajnik obiđe sve županijske organizacije naše stranke.

Glavni tajnik iz Osijeka: U sklopu izbornih priprema obići ćemo do 15. travnja sve županijske organizacije HDZ-a

Nijedna Vlada dosad nije toliko brinula o Slavoniji! 8,8 mlrd. kuna ulažemo u gospodarstvo & infrastrukturu!

Stranka prelazi u „izborni mod“

- U ponedjeljak smo na sjednici Predsjedništva HDZ-a donijeli odluku o osnutku i sastavu Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta. Do početka službene kampanje namjeravam sve županijske organizacije upoznati s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama. Stranka prelazi u „izborni mod“: osnivamo izborne stožere na razinama županija, gradova i općina - istaknuo je Jandroković u Velikoj Gorici.

Prezentirali smo nacrt programa HDZ-a za EU izbore - Ponovno ćemo pobijediti kao 2013. i 2014. godine!

Jalova, bezidejna, agresivna oporba

Iznijevši presjek postignuća naše Vlade i naše stranke u aktualnom mandatu, osvrnuo se i na oporbene demagoge svih boja i zastava, koji u nedostatku bilo kakvog sadržaja posežu za cirkusom, agresijom i destrukcijom:

- Saborske rasprave već duže vrijeme potvrđuju da je oporba jalova, bez ozbiljnih ideja i prijedloga. Na sve načine incidentima pokušavaju steći vidljivost, privući medijsku pozornost, kada već nemaju nikakvih ozbiljnih politika. Njih se stoga niti ne može nazivati alternativom našoj Vladi, HDZ-u i parlamentarnoj većini!

Zajedno po novu pobjedu!

Nakon dviju briljantnih pobjeda na parlamentarnim i lokalnim izborima, pod ovim vodstvom HDZ-a slijedi i treći trijumf - na europskim! - zaključio je glavni tajnik.

Jaka Hrvatska u sigurnoj i razvijenoj Europi! To je bila ideja vodilja i dr. Franje Tuđmana!

A A A