Vijesti
25. 1. 2019.

Josip Šarić u Sisačko-moslavačkoj županiji: Hrvatski ljudi prepoznaju tko je odgovoran, a tko nudi samo maglu i kaos!

Pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a za slavonske županije i dio središnje Hrvatske Josip Šarić i dalje neumorno obilazi teren: tako se nedavno - sve na području Sisačko-moslavačke županije - sastao s gradskim odborima naše stranke u Sisku i Petrinji te s vodstvima općinskih organizacija u Lekeniku i Majuru.

Predani rad, zajedništvo, sinergija

Šarić je na sastancima zahvalio na predanom angažmanu našim članicama i članovima te istaknuo da samo ozbiljni rad, zajedništvo te sinergija mladosti i iskustva mogu HDZ vratiti na vlast u gradovima i općinama gdje to trenutačno nije.

Osvrnuo se i na aktualnu političku situaciju u državi te naglasio da naša Vlada predvođena predsjednikom Plenkovićem, unatoč svim izazovima, nastavlja s provedbom reformi i dobrim ekonomskim trendovima:

Zajedno po nove pobjede!

- Sve što Vlada radi radi s ciljem dobrobiti i boljeg život hrvatskih ljudi. Primjerice, donijet je niz demografskih mjera, s naglaskom na mlade obitelji, kako bi se zaustavio trend iseljavanja koji pogađa i ovu županiju. Današnja politička scena, nažalost, obiluje raznoraznim likovima koji isključivo incidentima rade na vlastitoj medijskoj vidljivosti. Ali naši sugrađani prepoznaju tko je odgovoran i ozbiljan, a tko nudi samo kaos i destrukciju!

Očekujemo uvjerljivu pobjedu 26. svibnja na EU izborima, a krajem godine i na izborima za predsjednika, odnosno predsjednicu države! - poručio je Šarić.

Infrastrukturni projekti

Na sastancima u Majuru i Petrinji sudjelovao je i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, koji je predstavio planirane projekte prometne infrastrukture na području SMŽ-a, čime će se omogućiti bolja povezanost gradova i općina, kao i gospodarskih subjekata.

A A A