Vijesti
6. 3. 2019.

Iz Iloka: Očekujemo jako dobar rezultat naše mlade liste „Mi ostajemo“ na nedjeljnim izborima za Gradsko vijeće!

U sklopu obilaska županijskih organizacija HDZ-a uoči izbora za Europski parlament, glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković stigao je i u - Ilok. U Vukovarsko-srijemsku županiju.

„Mi ostajemo“

No kako je i sam napomenuo uoči sjednice Županijskog odbora HDZ-a (u proširenom sastavu), došao je na istok Hrvatske s dvostrukom zadaćom:

- Osim kako bih članice i članove ŽO-a upoznao s nacrtom HDZ-ova programa, strategijom i ključnim porukama za euroizbore, stigao sam i kako bih pružio snažnu potporu kandidatima s liste HDZ-HSLS za nedjeljne prijevremene izbore za Gradsko vijeće Grada Iloka. Očekujemo jako dobar rezultat jer na listi imamo dosta mladih ljudi koji žele ostati u Iloku, ovdje raditi i stvarati egzistenciju!

Smiriti strasti & započeti dijalog

Na upit novinara komentirao je dolazak policije u redakciju radi legitimiranja novinarke portala net.hr Đurđice Klancir:

- Nužno je smiriti strasti i započeti dijalog jer očito dosta toga smeta novinarskoj struci, a smeta i osobama koje podnose tužbe protiv medija i novinara jer se osjećaju oklevetano i osramoćeno. Razmišljam da možda u Saboru organiziramo okrugli stol na temu položaja medija u društvu i odnosu društva prema medijima kako bismo definirali koji su to točno problemi te mogli sinergijski djelovati radi smanjenja tenzija.

Dodao je da je uvjeren da je i političarima, i novinarima, i medijima u interesu da Hrvatska ide dalje.

Stabilna većina do redovitih parlamentarnih izbora

Na pitanje je li vladajuća koalicija stabilna s obzirom na zadnje istupe Milorada Pupovca, Jandroković je odgovorio potvrdno:

- Tako će i ostati sve do redovitih parlamentarnih izbora.

Ako je itko na terenu, onda smo to mi!

Odbacio je medijske tvrdnje da je Vlada „izvršila desant“ na Ličko-senjsku županiju pred nedjeljne prijevremene izbore za Županijsku Skupštinu:

- Ministri iz naše Vlade i najviši državni dužnosnici imaju česte i izvrsne kontakte s načelnicima općina, gradonačelnicima i županima. I u ovo predizborno vrijeme samo su nastavili sa svojim aktivnostima, a to će činiti i nakon izbora. Nijedna Vlada dosad nije bila toliko posvećena terenu i ravnomjernom regionalnom razvoju Lijepe Naše. Bilo bi neobičnije da su ministri zatvoreni u svojim uredima i da ne izlaze vani.

Posjet 10. županijskoj organizaciji u sklopu izbornih priprema

Čim ga je Predsjedništvo HDZ-a imenovalo za čelnika Izbornog stožera za izbore za članove Europskog parlamenta, glavni tajnik Jandroković odlučio je da do 15. travnja, u sklopu izbornih priprema, obiđe sve županijske organizacije naše stranke te ih upozna, prije službene kampanje, s našom izbornom strategijom, nacrtom programa i ključnim porukama.

HDZ u „izbornom modu“

Nakon što je već pohodio Osječko-baranjsku, Zagrebačku, Koprivničko-križevačku, Šibensko-kninsku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Bjelovarsko-bilogorsku, Krapinsko-zagorsku i Sisačko-moslavačku županiju, vukovarsko-srijemski HDZ 10. je županijska organizacija naše stranke koju je obišao Jandroković.

Iz Siska: Uoči pobjede na EU izborima, kao ozbiljna stranka obilazimo županije jer ne želimo ništa prepustiti slučaju!

Nijedna Vlada kao ova naša nije toliko ulagala u Hrvatsko zagorje! U HDZ-u vlada pobjednička atmosfera!...

I u Bjelovaru i BBŽ-u potvrdit ćemo da je HDZ najjača, pobjednička stranka!

Iz Požege: Siguran sam da će naše ozbiljne pripreme, snaga i dobra organizacija dovesti do uspjeha na EU izborima!

Iz Gospića: Imamo jasnu viziju nastavka pobjedničkog puta i u Ličko-senjskoj županiji i na europskim izborima!

Iz Šibenika: Oporba je jalova i slaba - Europski izbori pokazat će HDZ-ovu snagu!

Iz Križevaca: Kao ozbiljna stranka ozbiljno se pripremamo za izbore - HDZ će još jednom uvjerljivo pobijediti!

Glavni tajnik iz Velike Gorice: HDZ prelazi u „izborni mod“ - Osnivamo stožere po županijama i gradovima!

Nijedna Vlada dosad nije toliko brinula o Slavoniji! 8,8 mlrd. kuna ulažemo u gospodarstvo & infrastrukturu!

A A A