Vijesti
28. 4. 2019.

Poštujući prošlost, gradimo budućnost! Velika Gorica - od ZG spavaonice do grada s najvećom prosječnom plaćom!

Nakon Virovitičko-podravske županije, kandidati Zelene skupine HDZ-a 5. dana predizborne turneje Lijepom Našom pohodili su onu Zagrebačku, jednu od najbrže rastućih te najrazvijenijih županija. I to uvelike zahvaljujući sredstvima iz EU fondova!

Slatina & Orahovica: Na 20-ak km udaljenosti grade se 2 poduzetnička inkubatora! Naravno, EU novcem!

Iz Virovitice: 30 EU projekata iznad milijun kuna, obnovljeni Dvorac Pejačević & susret s generalom Gotovinom!

Samobor & Sveta Nedelja

U jutarnjim satima prva postaja - Samobor & druženje s građanima. U izjavi za lokalne medije nositelj naše pobjedničke liste Karlo Ressler naglasio je koliko su isprepletene lokalna, nacionalna i europska politika te, u skladu s rečenim, istaknuo važnost nadolazećih izbora za Europski parlament. Jer upravo su eurozastupnici ti koji donose EU proračun za iduće petogodišnje financijsko razdoblje, o kojem će ovisiti mnogobrojni razvojno-socijalni projekti diljem Hrvatske - od Prevlake pa do Dunava, od prometne infrastrukture do poljoprivrede!

Druga postaja - Sveta Nedelja, grad za pametno poslovanje i ugodan život, koji svoj razvoj gradi upravo na sinergiji triju razina - lokalne, nacionalne i europske - te učinkovitom povlačenju EU sredstava. U ugodnom razgovoru s našim članovima i simpatizerima, kandidati su upoznati s potrebama i željama stanovnika ovog grada ZA još kvalitetniji život, ali i s njihovim izbornim očekivanjima - pobjeda i najmanje pet mandata u EP-u!

Rugvica - mala općina velikih uspjeha

Rugvica, predvođena našim odvažnim i iznimno uspješnim načelnikom Matom Čičkom, jedna je od najpropulzivnijih općina ne samo u Zagrebačkoj županiji, nego u cijeloj zemlji.

Šerif iz Rugvice u filmskoj potjeri spriječio tri drska pljačkaša da pokradu vrijednu robu iz lokalnog lovačkog društva

Kandidati Karlo Ressler, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić, Danijel Marušić i Stjepan Adanić prvo su obišli središte Rugvice, u kojem je na novouređenom Trgu dr. Franje Tuđmana nedavno otkriven spomenik prvoga hrvatskog predsjednika, a Dan planeta Zemlje prigodno su obilježili posjetom „Otoku ljubavi“, kako domaći ljudi romantično nazivaju tu prirodnu ljepotu za koju načelnik Čičak ima velike planove. No sve u svoje vrijeme…

Otkriven spomenik prvome hrvatskom predsjedniku na novouređenom Trgu dr. Franje Tuđmana!

29. obljetnica HDZ-a u Velikoj Gorici

Na kraju dana - Velika Gorica, koja je s našim gradonačelnikom Draženom Barišićem od zabačene zagrebačke suburbije prerasla u moderni grad s najvećom prosječnom plaćom u RH!

Dan grada: Velika Gorica - Od spavaonice glavnog grada do poslovnog središta u koje Zagrepčani dolaze raditi!

Poštujući prošlost, gradimo budućnost! Nakon što su položili vijenac kod spomenika prvome hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, državnika i vizionara koji je zacrtao naš euroatlantski put, uslijedio je središnji događaj dana - 29. obljetnica osnutka HDZ-a u Velikoj Gorici. Sjajna atmosfera & pobjednički duh!

Tradicionalne vrijednosti & benefiti članstva

Nakon obraćanja kandidata i nositelja Karla Resslera, čiji je govor o našim tradicionalnim, narodnjačkim i kršćanskim vrijednostima, ali i o konkretnim benefitima članstva u EU-u, više puta bio prekidan snažnim pljeskom i povicima podrške, skupu se obratio i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković:

- Upravo su HDZ i naša vertikala od mjesnih odbora preko gradova i Vlade RH pa sve do Strasbourga preduvjet i ujedno i jamstvo uspjeha koji naša domovina zaslužuje!

Borba za Hrvatsku se nastavlja, nastavlja se radi - Hrvatske za generacije!

A A A