Vijesti
23. 5. 2019.

Šuica: Hrvatska je postala veliko gradilište! Ressler: Zajedno, mijenjamo Lijepu Našu nabolje!

Na veličanstvenom skupu jučer u Rijeci, osim predsjednika Plenkovića, u prepunoj dvorani na Kozali našim su se članovima i simpatizerima obratili i kandidati s liste br. 9 - pobjedničke liste HDZ-a.

Samo 30 godina od samostalnosti, RH će predsjedati Europskom unijom! To je golemo postignuće hrvatskog naroda!

Izdvajamo ključne poruke nositelja Karla Resslera i 2. s naše liste Dubravke Šuice:

Ressler: Pozitivni iskoraci najjasnije se vide u mandatu ove Vlade!

Drage prijateljice i prijatelji, u nedjelju idemo po još jednu izbornu pobjedu! A ona ne bi bila moguća da ne njegujemo narodnjačke i kršćanske vrijednosti kao temelj naše politike, da ne pripadamo obitelji pučana (EPP-a) i da čovjek nije u središtu naše politike. Pobjeda ne bi bila moguća ni bez našeg identiteta, naše kulture, tradicije, ponosa i zahvalnosti za sve ono što su ostvarile ranije generacije! Ona, na kraju, ne bi bila moguća ni bez naše stručnosti i bez znanja kojim mijenjamo Hrvatsku na bolje, što se najbolje vidi u mandatu ove, HDZ-ove Vlade, predvođene predsjednikom Plenkovićem!

Okrenuti budućnosti

Vidimo kako se - uz pomoć i sredstava iz EU fondova - na bolje mijenjaju i Rijeka i Primorsko-goranska županija i cijela Lijepa Naša. Poštujući prošlost, a istodobno okrenuti prema budućnosti, pripremamo RH za novo doba - za Europu nove generacije, za velike tehnološke, društvene, gospodarske i političke izazove koji su pred nama. Na ovim se izborima odlučuje o smjeru Europe i Hrvatske, ali i o tome kako će se živjeti u Rijeci, Opatiji, Rabu, Delnicama, u bilo kojem dijelu ove prelijepe županije. Naš je program usmjeren na razvoj i zapošljavanje, strateške prometne i energetske projekte, lučku, željezničku i digitalnu infrastrukturu te, na kraju - sigurnu i snažnu Hrvatsku u snažnoj i solidarnoj Europi! Zajedno gradimo Hrvatsku za generacije!

Šuica: Europa, to smo mi!

Obišli smo Hrvatsku uzduž i poprijeko, posjetili svaki kutak zemlje - od Prevlake pa sve do Dunava. Htjeli smo izravno čuti želje, prijedloge i potrebe naših građana. I s pravom možemo konstatirati: nema mjesta, grada ili općine, u kojem se ne realiziraju europski projekti! Hrvatska je uistinu postala veliko gradilište!

Želimo da HDZ ima maksimalan broj glasova i zastupnika te da tako pridonesemo i da EPP ponovno bude najsnažnija politička obitelj u Europskom parlamentu. Da tako izaberemo svog predsjednika Europske komisije Manfreda Webera - koji je i nama u Zagrebu dao snažnu potporu. Vjerujte, ne bi ni kancelarka Merkel došla na naš skup da nije prepoznala naš kvalitetan rad, uspješan smjer HDZ-ove Vlade i našeg predsjednika Plenkovića! Jer Europa - to smo mi.

A A A