Vijesti
30. 1. 2019.

Siroti Bernardić - frustriran je jer mu se članstvo SDP-a sastaje iza leđa!

Bernardić je i danas u Hrvatskom saboru verglao svoje isprazne frazetine, sipao podmetanja na račun naše Vlade i HDZ-a, najavljivao interpelaciju o borbenim zrakoplovima, „jakim riječima“ želio prekriti slabi, nikad gori rejting SDP-a… Ukratko: očekivano & dosadno.

Suosjećamo s Bernardićem!

Sirotom predsjedniku SDP-u hladnokrvno je, ne bez ironije, odgovorio šef Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić:

- Razumijemo Bernardićevu potrebu za teškim, oštrim riječima i neutemeljenim obrušavanjima na HDZ i našu Vladu budući da SDP-u iz mjeseca u mjesec pada rejting. Nikad im nije bio niži! Bernardićeva frustracija proizlazi i iz toga jer mu se dio SDP-a sastaje iza leđa, a i donio je listu kandidata za Europski parlament koja mu nije izdržala ni 24 sata.

Interpelacija - sanacija vlastite štete

U postupku nabavke zrakoplova nema odgovornosti Vlade RH, kao ni ministra Damira Krstičevića. Jasno su to istaknuli i američki veleposlanik i izraelska strana - nastavio je Bačić - pa stoga SDP-ovu interpelaciju i ne možemo drukčije doživljavati nego kao Bernardićev pokušaj sanacije vlastite štete:

- SDP je već u šest navrata pokušao rušiti našu Vladu, ali je svaki put doživio debakl. Lako za to. Važnije je upozoriti na SDP-ovo licemjerje. Napadaju nas premda u poslu s F-16 nije nastala nikakva financijska šteta za državu i porezne obveznike, a „zaboravljaju“ na blamažu SDP-ove Vlade koja je prosula 133 milijuna kuna za „znameniti“ remont MIG-ova!? „Zaboravljaju“ Uostalom, nijedna Vlada prije ove, pa tako ni dvije SDP-ove, nisu imale odvažnosti donijeti političku odluku o modernizaciji ratnog zrakoplovstva. A sada su im puna usta „obrambene sigurnosti“?!

Bernardiću, i dalje samo tako!

Naravno, Klub zastupnika HDZ-a odbit će SDP-ovu interpelaciju, ali neka Bernardić samo tako nastavi. Svakim njegovim nastupom, kada god napadne HDZ, SDP-u pada rejting! - zaključio je Bačić.

A A A