Tijekom zadnjeg pokladnog vikenda te 28. 02. 2017., na „fašnički“ utorak u organizaciji Područnog odbora Novi Zagreb istok održano je druženje s građanima uz podjelu krafni.

Samoj realizaciji pristupilo je šest temeljnih organizacija s razine Područnog odbora HDZ-a Novi Zagreb istok (Dugave, Hrelić, Sloboština, Sopot, Travno i Utrina).

Sama akcija je vrlo uspješno provedena, a u ugodnom, izravnom druženju s našim dragim sugrađanima uz pokoju krafnu s naše strane, slušali smo što našim građanima treba, koji problemi i potrebe otežavaju svakodnevnicu naših istočnih novozagrebačkih naselja. Svaki dijalog je koristan i potreban, ukoliko želimo postići više za sve nas, podići kvalitetu življenja u kvartovima te građanima omogućiti sigurniji i bolji život.

HDZ je u svakoj prigodi na terenu s građanima, tu smo radi tih istih građana, s kojima dijelimo istu sudbinu i cilj nam je da zajedničkim snagama i trudom stvorimo bolju i uspješniju Hrvatsku na svim nivoima od lokalne do nacionalne.

Za svakodnevan život upravo je važna i bitna lokalna razina, te u svjetlu novih i važećih izmjena u načinima djelovanja i ovlastima lokalne samouprave Grada Zagreba dobro i učinkovito funkcioniranje mjesne samouprave od nivoa mjesnih odbora do gradskih četvrti biti će od presudnog značaja za kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Imajući spomenuto u vidu HDZ će dati najbolje i najsposobnije predstavnike za dužnosti u mjesnoj samoupravi jer samo najbolji i najsposobniji mogu uspjeti i postići optimalne rezultate u podizanju kvalitete urbanog življenja za sve stanovnike.

Stoga vjerodostojnost je naš moto i naša obveza, što obećavamo to nas obvezuje i to ćemo i izvršiti!    

Stranačkoj aktivnosti druženju s građanima povodom Poklada pridružili su se uz vodstvo i članstvo Područnog odbora NZI i ugledni stranački dužnosnici Irena Petrijevčanin Vuksanović te Tugomir Majdak.

Smatramo i držimo da Novi Zagreb istok ima puno mogućnosti i potencijala za dobar i ugodan život za sve, može se bolje stoga kada dođe vrijeme dajte nam svoje povjerenje i vjerujte vjerodostojnima!