Na redovnoj Izbornoj skupštini Zajednice žena HDZ-a Grada Zagreba "Katarina Zrinski" izabrana je nova predsjednica. Nakon isteka mandata Ivane Mrkonjić, za novu je predsjednicu izabrana Sanda Kulić Makar, dugogodišnja članica HDZ-a i kanidatkinja za Hrvatski sabor na listi druge izborne jedinice na posljednjim parlamentarnim izborima. 

Novoizabranoj je predsjednici čestitao i predsjednik gradske organizacije Andrija Mikulić koji je u svome pozdravnom obraćanju istaknuo kako očekuje jak doprinos zajednice žena cijeloj gradskoj organizaciji.

- Zajednica žena unutar HDZ-a Grada Zagreba, važna je jednako kao i svaka druga zajednica i svako drugo tijelo i bit će na jednaki način važna u ovom razdoblju koje nam dolazi, kampanji za lokalne izbore. Svaki od nas ponaosob, pogotovo osoba koja stoji na čelu žena HDZ-a Grada Zagreba trebat će svim snagama, znanjem i raspoloživim mogućnostima uprijeti u ovu trku koja nam predstoji - kazao je Mikulić te naglasio da kvaliteta provedenih izbora i kandidata, tima, koji će biti u ovoj utrci stvarno mora biti na jednoj visokoj razini.

Izbornoj je skupštini prisustvovao i glavni tajnik HDZ-a te potpredsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić.