Na sastanku u Skupštini predstavnike HAŠK-a Mladost, na čelu s predsjednikom Damirom Karlovićem, primio je šef zagrebačkog HDZ-a i potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić. Zajednički su raspravili kako poboljšati upravljanje Sportskim parkom Mladost i kako dalje razvijati strategiju sporta u Zagrebu.

U okviru ovih tema raspravljalo se o tome kako razdvojiti i poticati amaterski, a kako vrhunski sport, te kako razraditi kriterije za dodjelu sredstava sportskim klubovima, naglasio je potpredsjednik Skupštine Andrija Mikulić i dodao kako je važno znati da sportaši promiču i Grad Zagreb i Republiku Hrvatsku u čitavom svijetu. HAŠK Mladost jedno je od najstarijih i najvećih hrvatskih sportskih društava, a želja čelništva je da što više potaknu mlade da se bave sportom i razvijaju dobre odnose s nadležnima za sport u Zagrebu, naglasio je Damir Karlović. Cilj je kvalitetniji sporazum o financiranju, s obzirom na to da Grad Zagreb upravlja Sportskim parkom Mladost, a HAŠK sam stječe sredstva za rad sportskih klubova, i to članarinama.

„Mi zastupnici smo servis onima koji nas trebaju, a drago mi je da smo danas mogli poslužiti i pomoći HAŠK-u Mladosti, odnosno sportu u gradu Zagrebu“ naglasio je nakon sastanka Andrija Mikulić, potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

Na sastanku su bili nazočni i  Tomislav Družak i Josip Lucić, potpredsjednici HAŠK-a Mladost, Miro Pavlović iz Hrvatskog akademskog odbojkaškog kluba Mladost i gradski zastupnik Pere Semren.