(Slavonski Brod, 30.12.2017.) Kao i svake godine, između  Božića i Nove Godine, organiziran je tradicionalan blagdanski domjenak za predstavnike medija u prostorijama Županijske organizacije. S predstavnicima medija družili su se predsjednik ŽO HDZ-a Pero Ćosić, ministar financija u Vladi RH Zdravko Marić, saborski zastupnici i članovi predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a BPŽ.

Predsjednik ŽO-a HDZ-a BPŽ i saborski zastupnik Pero Ćosić zahvalio se novinarima na korektnoj suradnji kroz godinu i istaknuo da je stranka na našoj županijskoj razini uvijek otvorena na dijalog s novinarima koje se pozivaju na događanja i akcije stranke. "Šaljemo obajve za medije, organiziramo konferencije za novinare i uvijek pokušavamo ostvariti korektnu suradnju s medijima."

Ministar financija u Vladi RH Zdravko Marić zahvalio se novinarima na suradnji i istaknuo kako je 2017. godina bila izazovna, ali uspješna: "Kad su u pitanju državne financije, konačno možemo reći da trošimo koliko zarađujemo" te je najavio da nas očekuje izazovna 2018.godina za koju ima pozitivne prognoze.

Novinarima je zahvalio i župan Brodsko- posavske županije Danijel Marušić koji je posebice istaknuo kako, zbog promjene Zakona od 2018. godine očekuje više sredstava u županijskom proračunu te se nada da će ta sredstva pomoći ostvariti još veće pozitivne pomake u gospodarstvu u našoj županiji.

Svi okupljeni su čestitali građanima Slavonskom Broda i žiteljima Brodsko - posavske županije sretnu Novu godinu.