Županijski i gradski HDZ su jedinstveni i osnaženi. Nakon 12 godina dobili smo župana, a očekujemo da će naša stranka - u sinergiji između državne, županijske i gradske organizacije - na sljedećim lokalnim izborima prvi put dobiti i mjesto gradonačelnika Osijeka! - ključna je to poruka sa zajedničke konferencije za medije predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije (i župana) Ivana Anušića te novoizabranog predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Osijeka Ivana Radića.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/30-godisnji-ivan-radic-novi-predsjednik-osjeckog-hdz

Preuzeti odgovornost i za naš Osijek!

- Još jednom čestitam novom vodstvu osječkog HDZ-a. Djelovat ćemo u sinergiji i zajedno idemo u nove pobjede na dobrobit svih građana. Uvjereni smo da ćemo zajedno preuzeti odgovornost i za naš Osijek! - istaknuo je Anušić.

- Unutarstranački izbori su iza nas. Osječko-baranjski i osječki HDZ nastavljaju raditi jedinstveno, nikad jači! Mi smo jedna politička obitelj, vođena istim ciljevima i željama. Od danas počinjemo pripreme kako bismo na idućim lokalnim izborima postigli još bolji rezultat nego u svibnju ove godine!

Zajedno po nove pobjede!

Na presici su sudjelovali svi predsjednici temeljnih ogranaka osječkog HDZ-a te svi naši zastupnici iz Osječko-baranjske županije, među kojima i 29-godišnji Domagoj Mikulić, Radićev tek godinu mlađi protukandidat na nedavnim unutarstranačkim izborima.

Zajedno, idemo po nove pobjede!

ZAJEDNIČKO ODAVANJE POČASTI DR. TUĐMANU

Zajedno, naša dvojica Ivana, Anušić i Radić, položila su vijence i zapalila svijeće pred spomenikom dr. Franji Tuđmanu na Trgu slobode u Osijeku odajući počast utemeljitelju suvremene hrvatske države i naše stranke na 18. godišnjicu njegove smrti.

- S ponosom i najdubljim poštovanjem sjećamo se i uvijek ćemo se sjećati svega što je dr. Tuđman učinio za hrvatsku slobodu i hrvatski narod. Zahvaljujući njemu i žrtvi hrvatskih branitelja danas i živimo u samostalnoj, suverenoj i neovisnoj državi - uglas su izjavili Anušić i Radić.