Na konferenciji za medije osječko-baranjskog HDZ-a predstavljeni su naši novi članovi. Riječ je o točno 12-ero dosadašnjih dužnosnika Gradskog odbora HSS-a Osijeka, koji su se prepoznali u programu konsolidiranog HDZ-a i Vlade RH - predvođenih predsjednikom Andrejom Plenkovićem - te u djelovanju Ivana Anušića, saborskog zastupnika i prvog čovjeka naše stranke u Osječko-baranjskoj županiji.

Nakon nedavnog prelaska trojice općinskih načelnika i jednog zamjenika načelnika, nova je to potvrda kapaciteta narodnjačko-demokršćanskog HDZ-a kao stranke okupljanja i zajedništva.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/trojica-opcinskih-nacelnika-i-zamjenik-nacelnika-pristupili-hdz-u-u-osjecko

HDZ nudi konkretna rješenja

Predsjednik GO HSS-a Osijek Mario Turalija istaknuo je da HDZ danas, kao ozbiljna i odgovorna stranka, ulijeva povjerenje u uspješnu realizaciju razvojnih projekata u budućnosti:

- HDZ nudi konkretna rješenja i mjere te operativni program za hrvatsko gospodarstvo, poljoprivredu, održivi razvoj... Želimo dati svoj doprinos napretku i prosperitetu Slavonije i Baranje, a upravo u HDZ-u vidimo mogućnosti kroz koje ćemo raditi na boljitku našeg kraja.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/s-1875-milijardi-kuna-projekt-slavonija-baranja-i-zapadni-srijem-ozivjet-ce

Na dobrobit Slavonije i Baranje

I Krunoslav Pavlović, predsjednik Stručnog vijeća HSS-a Osječko-baranjske županije, objasnio je razloge zašto su on i njegove stranačke kolege ispunili pristupnice naše stranke:

- HDZ nam je i inače svjetonazorski vrlo blizak, ali nas je na pristupanje izravno potaknulo to što su u ovoj stranci, u našoj stranci, zapuhali neki novi vjetrovi. Novi ljudi na čelu Županijskog odbora kvalitetno i ustrajno rade na napretku naše regije. Upravo to je razlog zašto mi, sada već bivši članovi HSS-a, želimo biti dio ovog tima. Rezultati g. Anušića - ne samo kao dugogodišnjeg načelnika Općine Antunovac - govore umjesto njega. On je čovjek koji zasigurno ima snage, znanja i volje provesti stvari koje su se na našem području već odavno trebale provesti.

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/antunovac-najuspjesnija-opcina-u-hrvatskoj-prema-realiziranom-proracunu-i-ostvarenim

Otvorena vrata za sve dobronamjerne

Ivan Anušić, koji je i naš kandidat za osječko-baranjskog župana, zahvalio je novim članovima na ukazanom povjerenju, poželio im dobrodošlicu te najavio da i dalje ostavlja otvorena vrata za sve koji žele raditi na dobrobit Slavonije i Baranje:

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/ivan-anusic-kandidat-za-osjecko-baranjskog-zupana-ivana-sojat-za-osjecku

- Već je veliki broj dužnosnika iz različitih stranaka prepoznao rad nacionalnog i županijskog HDZ-a te naš novi tim koji ima i viziju i znanje. Pozivam i dalje sve one koji žele stabilnu i snažnu Osječko-baranjsku županiju, koji žele biti dio politike projekata i napretka - a ne podvala i privatnih interesa - da nam se pridruže na pobjedničkom putu kako bismo zajedničkim snagama našem rodnom kraju osigurali bolju budućnost!

http://www.hdz.hr/vijest/lokalne/interesne-skupine-vide-da-imam-velike-sanse-za-pobjedu

Članovi GO HSS-a Osijek koji su danas pristupili HDZ-u:

Mario Turalija, Krunoslav Pavlović, Kristina Ivić, Domagoj Gradištanac, Mirta Zorić, Ivan Radanović, Ozren Zelić, Dejan Jelošek, Vlatko Rakin, Ivan Balaž i Vladimir Mihaljević.

Dobro nam došli - Zajedno po pobjedu!