Inicijativa o opozivu Vlade bit će samo još jedan jalovi pokušaj SDP-ove manjine. Još jedan politički ćorak. Bernardić je Todorićev glasnogovornik. Nema nikakvih rješenja, pa mu jedino preostaje služiti se jeftinom demagogijom.

Licemjer & kukavica

A Todorić? Iskazao je svoje licemjerje i kukavičluk - poručio je zamjenik predsjednika HDZ-a (i potpredsjednik Hrvatskog sabora) Milijan Brkić gostujući večeras i u Dnevniku Nove TV (reporterka: Ivana Brkić Tomljenović) i u RTL-u Danas (Damira Gregoret).

Oba intervjua možete pogledati na donjim linkovima, a u nastavku objedinjeno prenosimo ključne Brkićeve poruke:

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mi-smo-prvi-todoricu-rekli-dosta-da-je-iskren-i-domoljub-ne-bi-odbijao-izrucenje---495348.html

https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2743487/milijan-brkic-bojim-se-da-je-ovo-jos-jedan-od-todoricevih-igrokaza-da-je-imao-dobre-namjere-pristupio-bi-institucijama-rh/

IGROKAZ NEISKRENOG BJEGUNCA

To što je Todorić platio 100.000 funti kako bi odugovlačio izručenje Hrvatskoj samo je pokazatelj njegovog licemjerja i kukavičluka. Da je iskren i domoljub, sam bi se predao, a ne bi se kao fol „dragovoljno stavio na raspolaganje pravnoj državi“, ali potom odbio izručenje pod izlikom da se protiv njega vodi „politički progon“.

Ovo je još jedan od Todorićevih igrokaza. Da je imao dobre namjere, odavno bi pristupio institucijama Republike Hrvatske. I napokon pokazao te svoje silne „dokaze“. Uopće ne sumnjam da će Todorić iskoristiti sve procedure i pravne mogućnosti kako bi što kasnije stao pred lice pravde.

TODORIĆU, DOSTA! NISMO TVOJ BANKOMAT!

Ova vlada, predvođena predsjednikom Plenkovićem, prva je Todoriću rekla - dosta! Prvi smo odbili biti njegov bankomat i samoposluga.

NOVI ĆORAK TODORIĆEVE KOALICIJE

Inicijativa o opozivu Vlade bit će samo još jedan jalovi pokušaj SDP-ove manjine. Još jedan politički ćorak opozicije - koju s pravom možemo nazivati Todorićevom koalicijom. Bernardić je Todorićev glasnogovornik. Nema nikakvih rješenja, pa mu jedino preostaje služiti se jeftinom demagogijom u želji da stvori kaos u državi.