(VIDEO) Glavni tajnik HDZ-a (i potpredsjednik Hrvatskog sabora) Gordan Jandroković dao je - nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u Središnjici naše stranke - izjavu za brojne okupljene novinare.

Izjavu glavnog tajnika Jandrokovića - kao i odgovore na pitanja novinara - možete pogledati u cijelosti, a u nastavku donosimo ključne poruke:

O SJEDNICAMA STRANAČKIH TIJELA

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković izvijestio nas je o današnjoj Vladinoj odluci o odabiru izvanrednog povjerenika za Agrokor. I predsjednik Plenković i Vlada RH dobili su jednoglasnu potporu za svoju politiku - smatramo da je to jedini ispravan i mogući potez, koji će osigurati stabilnost Agrokora, očuvati radna mjesta i zaštititi dobavljače.

http://www.hdz.hr/vijest/nacionalne/imenovanje-izvanrednog-povjerenika-za-agrokor-pocetak-sustavnog-i-temeljitog

O POBJEDI NA LOKALNIM IZBORIMA

Raspravljali smo i o lokalnim izborima. Stranka je vrlo dobro pripremljena - u tijeku su završne pripreme za izbornu kampanju. Definirali smo naše kandidate za župane, gradonačelnike i načelnike. Uskoro ćemo definirati i sve njihove zamjenike i izborne liste. S velikim optimizmom gledamo na predstojeće lokalne izbore. Očekujemo pobjedu! Dobit ćemo povjerenje u najvećem broju županija, gradova i općina, a posebno smo koncentrirani na velike i srednje velike gradove.