Gradska organizacija
Zagreb
Početna
25. 3. 2024.

Nije lako organizirati prosvjede protiv Vlade koja je orijentirana na interese građana

O Milanovićevu debaklu. I njegovoj rijeci balkanštine, mržnje i prostakluka. Predsjednik Plenković: Ponovit ću mu poruku – Daj ostavku. Ako se usudiš, kandidiraj se u našoj I. izbornoj jedinici i 'ajmo na dvoboj! Odmah, danas, ako hoćeš. Pokažimo sugrađanima tko je što učinio za Hrvatsku što planira dalje činiti na njenu dobrobit.

19. 2. 2024.

Dok se Tomašević nije udostojio odgovoriti na prijedloge da Zagreb dočeka Barakude, naša ih je Vlada nagradila

Vlada je donijela odluku o dodatnoj potpori za naše heroje. Ukupno će za svjetsko zlato i europsko srebro, dva trofeja kojima se Hrvatska proslavila diljem svijeta, nacionalna vrsta biti nagrađena s 330.350 €. Premijer Andrej Plenković primio je Barakude, izbornika Ivicu Tucka, stručni stožer reprezentacije i vodstvo Hrvatskoga vaterpolskog saveza.

14. 12. 2023.

Ne čine ni ono što su sami sebi zadali kao obvezu

Skandalozno je što Tomašević potpuno ignorira Zaključak o izmjenama i dopunama Plana gospodarenja otpadom koji je njegova većina u Skupštini donijela 24. 2. 2022. Citiramo: »U najkraćem roku od donošenja ovog Zaključka, gradonačelnik mora pokrenuti postupak donošenja izmjena i dopuna Plana gospodarenja otpadom.« Tomašević do danas nije poduzeo ništa.

4. 12. 2023.

Jakuševec – tempirana bomba punjena biootpadom

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman: potaknuti brigom za zdravlje naših građana zbog ponovnog incidenta odrona na Jakuševcu, ali nažalost i šokirani jer su po sadašnjim informacijama dvije osobe teško ozlijeđene, moramo reagirati.

 

A A A