Gradska organizacija
Zagreb
Početna
4. 12. 2023.

Jakuševec – tempirana bomba punjena biootpadom

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba Mislav Herman: potaknuti brigom za zdravlje naših građana zbog ponovnog incidenta odrona na Jakuševcu, ali nažalost i šokirani jer su po sadašnjim informacijama dvije osobe teško ozlijeđene, moramo reagirati.

16. 11. 2023.

Odron na Jakuševcu predstavlja opasnost po zdravlje

Zabrinuti smo za zdravlje naših građana zbog odrona na Jakuševcu i pojave opasnih plinova te nesnosna smrada koji se širi većim dijelom Novog Zagreba. Podsjećamo da je trenutačni gradonačelnik nakon pojave medijskih napisa tek četvrti dan nakon incidenta poručio građanima da je: "sve pod kontrolom".

9. 11. 2023.

Državni proračun za 2024. ambiciozan je i socijalno osjetljiv – prepoznajemo potrebe građana i ekonomije

Proračun će osigurati nova, višestruka povećanja plaća, gospodarski rast od gotovo 3%, provedbu mjera za zaštitu standarda i daljnje subvencioniranje energenata, inkluzivni dodatak i nikad veći dječji doplatak, izgradnju vrtića, škola i bolnica, uvećane mirovine, rekordna sredstva za obranu i modernizaciju HV-a, reformu obrazovanja i zdravstva, nove prometno-infrastrukturne pothvate, nastavak obnove...

2. 10. 2023.

Prvi rafale u rukama hrvatskih pilota

U francuskoj zračnoj bazi Mont-de-Marsan Hrvatskoj je predan prvi od 12 rafalea. Njihovim uvođenjem u operativnu uporabu na području od Njemačke do Grčke nitko neće imati tako snažno bojno zrakoplovstvo.

 

A A A