Gradska organizacija
Zagreb
Vijesti
9. 3. 2023.

Tomašević pokazao da ni na vodi "Nemremo"

Gradonačelnik Tomašević je u procesu poskupljenja vode uhvaćen s prstima u pekmezu jer se sada i javno dokazalo da je govorio neistine vezano uz stvarne razloge poskupljenja vode u Gradu Zagrebu. Nije pravi razlog za današnje vraćanje cijene vode na stari cjenik usklađenje sa regulativom, nego isključivo popravljanje velike medijske štete koja je nastala Tomaševiću, platformi Možemo i trenutnoj gradskoj vlasti razotkrivanjem nepostojećeg Projekta Zagreb.

Ako se mjesecima poskupljenje vode najavljivalo kao rizičan i nepopularan potez kod građana, kako je onda moguće da je cijeli proces vođen ovako traljavo i neprofesionalno?

Jedini logičan zaključak jest da je Gradonačelnik Tomašević Projektom Zagreb te govorenjem neistina u javnosti htio kupiti pozornost građana da platforma Možemo i trenutna gradska vlast nešto i radi u Gradu Zagrebu osim što mijenja imena ulica i farba klupčice.

Na njegovu žalost plan je razotkriven je pa se moralo prijeći na plan sanacije štete a koja je nastala kada su Zagrepčani shvatili da od Projekta Zagreb nema niti "P" jer projekt nema niti osnovnu studiju izvodljivosti.

Gradska vlast koja vodi naš Grad pune dvije godine nikako da shvati da Zagreb nije ulica i veliki  prosvjed, nego veliki i kompleksni sustav u kojem živi gotovo 800 tisuća ljudi te koji nasušno treba stručne i iskusne ljude.

Na kraju, bilo bi lijepo ali i civilizirano, da svoja osobna peglanja imidža ne rade na leđima građana jer imaju rekordan proračun u povijesti Grada pa neka malo zagrebu po njemu.

A A A