Vijesti
26. 9. 2019.

Mandat ćemo odraditi do kraja! Šuica? Neću nasjedati na „priče“ onih koji žele umanjiti veliki uspjeh cijele RH!

(VIDEO) Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković danas je tijekom posjeta Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti dao izjavu za medije. Osvrnuo se na važnost političke stabilnosti, na podmetanja na račun buduće potpredsjednice Europske komisije Dubravke Šuice, podršku Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ predsjedniku Plenkoviću i našoj Vladi…

Donosimo Jandrokovićeve ključne poruke:

O DUBRAVKI ŠUICI

Svaki od kandidata za mjesto EU povjerenika i povjerenice ide na saslušanje, siguran sam da će Dubravka Šuica vrlo argumentirano odgovoriti na sva pitanja i nakon toga postati potpredsjednica Europske komisije. Neću nasjedati na priče onih koji namjerno potenciraju „pitanje“ njezine imovine kako bi Šuici otežali poziciju i tako umanjili veliki uspjeh koji je ostvarila cijela Hrvatska.

Očekujem zeleno svjetlo za ulazak u Schengen! Orkestrirana podmetanja GONG-a & SDP-a ne mogu naštetiti Šuici!

O POLITIČKOJ STABILNOSTI

Na zadnjim sastancima s predstavnicima vladajuće većine razriješili smo sve prijepore u prijateljskoj i korektnoj atmosferi. Vrlo jasno smo potvrdili da želimo mandat odraditi do kraja, da nam je iznimno bitna politička stabilnost, kao i donošenje proračuna za 2020. i potom predsjedanje Europskom unijom.

O BANDIĆEVIM PROJEKTIMA & „UCJENAMA“

Nema ucjena, razgovaramo, tražimo najbolja rješenja - to je duh među nama u ove tri godine. Da je drugačije, onda sasvim sigurno ne bismo surađivali. Projekti su sastavni dio rada svake koalicije, možda i osnovni smisao suradnje političkih stranaka, jer se tiču kvalitete života naših građana. Dužni smo provoditi projekte kako s nacionalne, tako i s lokalne razine.

O HVIDRA-inim SPORTSKIM IGRAMA

Siguran sam da će HVIDRA-ine sportske igre u Makarskoj proći u odličnoj atmosferi i da će svi biti zadovoljni. Čuli ste i sami zaključke sa sastanka Zajednice branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ - dali su punu potporu predsjedniku Andreju Plenkoviću i našoj Vladi. Svjesni su da je politička stabilnost iznimno važna za razvoj Hrvatske.

Zajednica branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“: Jednoglasna potpora predsjedniku Plenkoviću i našoj Vladi!

A A A