Vijesti
1. 10. 2019.

Trijumf u Zaprešiću: HDZ - 31 vijećnik! SDP - 5! HSS - 0! Pobijedili smo u svih 8 gradskih četvrti i mjesnih odbora!

Premoćna pobjeda naše stranke na izborima za članove vijeća dviju gradskih četvrti i šest mjesnih odbora u Gradu Zaprešiću! Od ukupno 52 mandata u 8 vijeća, kandidati HDZ-a osvojili su čak 31 (59 posto) - daleko više nego sve ostale stranke i liste skupa!

Lista „Nezavisni za Zaprešić“ druga je po broju osvojenih mandata (7), a za njom slijede SDP i koalicija Most-Projekt Domovina s po 5 vijećnika. Po 2 mandata dobile su Stranka Ivana Pernara i Kandidacijska lista grupe birača (u Jablanovcu), dok HSS & BM - Stranka rada i solidarnosti nisu nigdje prešli izborni prag.

Vrijedi istaknuti i da je HDZ apsolutni ili relativni pobjednik u svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima te da će, kako stoje stvari, od 8 predsjednika vijeća imati njih - 8!

Potvrda kvalitetnog rada

Na rezultate izbora osvrnuo se predsjednik Gradske organizacije HDZ-a i zaprešićki gradonačelnik (i član nacionalnog Predsjedništva naše stranke) Željko Turk:

- HDZ je uvjerljivi pobjednik ovih izbora i drago mi je što ćemo nastaviti voditi gradske četvrti i mjesne odbore u našem gradu. Zahvaljujem svim sugrađanima koji su izišli na izbore, a posebice onima koji su povjerenje ukazali HDZ-u i time potvrdili da smo u proteklom mandatu radili ispravno i kvalitetno.

Posebno me veseli što su naše liste sadržavale veliki broj mladih ljudi zainteresiranih za politiku, a koji su prepoznali naše uspjehe i odlučili djelovati upravo kroz HDZ - zaključio je Turk.

A A A