Vijesti
19. 12. 2019.

Hrvatska će opet izabrati predsjednicu koja štiti interese svog naroda, čuva dignitet Domovinskog rata i poštuje dr. Tuđmana!

(VIDEO) Pobjeda! Pobjeda! - skandirala je prepuna dvorana Košarkaškog centra „Dražen Petrović“ na veličanstvenom, središnjem predizbornom skupu sadašnje i buduće predsjednice RH. „Nema bolje predsjednice od Kolinde Grabar-Kitarović! Dok je ona na Pantovčaku, svaki hrvatski čovjek može biti miran, može biti siguran da ima domoljubnu, državotvornu, demokršćansku, narodnjačku, istinsku predsjednicu!“ - poručio je Andrej Plenković, često prekidan gromoglasnim pljeskom.

Predsjednica koja radi za Hrvatsku i hrvatski narod

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH izrazio je puno uvjerenje da će hrvatski narod i u nedjelju iskazati mudrost i zrelost te ponovno izabrati Kolindu Grabar-Kitarović za predsjednicu Republike.

- Naša je predsjednica pouzdana, radi za Hrvatsku i hrvatski narod, za naše gospodarstvo, solidarnost i međunarodni položaj Lijepe Naše. Nema bolje predsjednice od Kolinde Grabar-Kitarović! Dok je ona na Pantovčaku, svaki hrvatski čovjek može biti miran, može biti siguran da ima domoljubnu, državotvornu, demokršćansku, narodnjačku, istinsku predsjednicu koja štiti interese svog naroda, čuva dignitet Domovinskog rata, poštuje prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana i sve ono što je HDZ napravio u ovih 30 godina!

Zajedno smo vratili 30. svibnja - zajedno ćemo ga proslaviti iduće godine!

Naglasio je da podržava sve što predsjednica radi na dobrobit Hrvatske i hrvatskih ljudi.

- Znamo dobro svi koliko radi za ravnomjerni regionalni razvoj Lijepe Naše, za decentralizaciju, za veća prava svih onih kojima je u našem društvu potrebna potpora, za blokirane sugrađane, za umirovljenike i sve one koji, nažalost, žive na rubu siromaštva. Zajedno smo u dosadašnjem radu učinili puno, a u idućih 5 godina učinit ćemo još više za hrvatski narod! Svaki put kad sretnem druge državnike diljem svijeta, ponosan sam koliko cijene i poštuju našu predsjednicu!

Zajedno radimo na pravima hrvatskih branitelja, na jačanju Hrvatske vojske i policije - nastavio je Plenković - na poštovanju Domovinskog rata! Zajedno smo vratili 30. svibnja za Dan državnosti i zajedno ćemo ga proslaviti na 30. godišnjicu hrvatske demokracije!

U nedjelju do pobjede!

Za kraj, predsjednik HDZ-a pozvao je hrvatske ljude da bez dvojbe daju svoj glas Kolindi Grabar-Kitarović:

- Podržimo našu predsjednicu! Znamo da će hrvatski narod izabrati najbolje! Živjeli i do pobjede!

A A A