Vijesti
29. 12. 2019.

Milijan Brkić: Glas za Kolindu Grabar-Kitarović je glas za našu jedinu i vječnu Hrvatsku!

Ne smijemo dopustiti da pobijedi onaj koji je ostavio Lijepu Našu na koljenima, slao specijalce na branitelje i skrnavio prostore naše Katoličke Crkve. Budimo ponosni na našu Hrvatsku, koja nije slučajna država! - poručio je Milijan Brkić na svom FB-u.

Prenosimo objavu zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Hrvatskog sabora:

U 2. KRUGU ODLUČUJEMO O SUDBINI HRVATSKE I BUDUĆNOSTI NAŠE DJECE

Ne smijemo dopustiti da u 2. krugu predsjedničkih izbora pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku, već je dijeli, onaj koji znači povratak na staro. Zoran Milanović imao je priliku, ali je iza sebe ostavio Hrvatsku podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Ostavio je posvađanu Hrvatsku bez saveznika i ikakve perspektive. Ostavio je Hrvatsku na koljenima!

Ponosni na Tuđmana, branitelje i Katoličku Crkvu

Milanoviću je Tito ispred Tuđmana, a njegovom su odlukom slali specijalce na naše branitelje i skrnavili prostore naše Katoličke Crkve. I zato ne budimo „Juda“ u svojoj Hrvatskoj. Budimo ponosni na našu Hrvatsku - koja nije slučajna država. Ne budimo „Juda“ ni u ime sjećanja na poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje. Zbog njihove žrtve danas i živimo slobodnu i demokratsku Hrvatsku.

Domovina koja se temelji na svehrvatskoj pomirbi s početka ‘90-ih, koju je zagovarao dr. Franjo Tuđman - to je Domovina Hrvatska u kojoj se poštuju tradicionalne vjerske i moralne vrijednosti, obitelj i domoljublje.

Prepoznatljiva & respektabilna Hrvatska

Hrvatska može naprijed samo ako je razvijena zemlja s perspektivom i usmjerena na bolju budućnost svih nas, bez podjela i destrukcije. A zahvaljujući našoj i vašoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović Hrvatska je prepoznatljiva i respektabilna država, država koja okuplja.

U tom svjetlu prisjetimo se riječi našeg kardinala Franje Kuharića: „Postoje neke linije s kojih se ne smijemo povlačiti, crte s kojih se ne smije uzmicati“.

Glas za Kolindu Grabar-Kitarović je glas za našu jedinu i vječnu Hrvatsku!

A A A