Vijesti
31. 12. 2019.

Kolinda TV nastavila s radom!

U želji da javno podrže predsjednicu, mnoge poznate osobe već su stale pred kameru Kolinda TV-a kako bi jasno i nedvosmisleno poručile - Kolinda Grabar-Kitarović bila je, jest i ostat će našaa predsjednica!

Intenzivira se potpora sadašnjoj i budućoj hrvatskoj predsjednici. Mnogobrojni građani putem pisama, e-mailova i društvenih mreža šalju poruke podrške Kolindi Grabar-Kitarović.

Tako su i uglednici iz javnog, društvenog, političkog, kulturnog i sportskog života te brojni hrvatski branitelji na Kolinda TV-u već dali potporu snažnoj i ponosnoj Hrvatskoj, a ne „slučajnoj državi“! Gospođe Katica Zadro i Ljubica Lukačić, general Miljenko Filipović i Tomislav Josić, akademici Ivica Kostović, Vladimir Paar, Frane Tomić i Ivan Aralica, poduzetnik i investitor Davorin Štetner, glumica Matija Prskalo, sportske legende Miroslav Ćiro Blažević i Dubravko Šimenc...

Na Internet stranci www.kolinda.hr/tv možete svakodnevno provjeriti tko je sve došao u studio Kolinda TV-a kako bi javno dao potporu Kolindi Grabar-Kitarović za novi mandat!

A A A