Vijesti
15. 1. 2020.

Bernardić nikad neće postati premijer! Onaj tko relativizira Beljakov tweet o Udbinim likvidacijama ne zaslužuje biti ni zastupnik!

Osoba koja Beljakovo ponašanje opravdava “osebujnim stilom” ne zaslužuje biti ni saborski zastupnik, a pogotovo ne može biti predsjednik hrvatske Vlade! - izjavio je za Jutarnji list Milijan Brkić.

Licemjerno, neodgovorno & opasno

Politički je licemjerno, neodgovorno, zabrinjavajuće, ali i opasno da bilo tko relativizira sporni tweet Kreše Beljaka o političkim ubojstvima Udbe kao što je to napravio predsjednik SDP-a Davor Bernardić - poručio je u izjavi za Jutarnji list zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora.

Beljakovo ponašanje sve je samo NE normalno! To je nekulturno, primitivno i divlje!

Hoće li SDP osuditi Beljakovu objavu o opravdanosti udbaških likvidacija i „krivnji fašista s obje strane“ za agresiju?!

Vraćanje Hrvatske u vremena političkih egzekucija

Zastrašujuće je relativiziranje vraćanja Hrvatske u vremena kada su političke egzekucije bile sredstvo protiv onih koji su drugačije mislili - nastavio je Milijan Brkić - pogotovo kada to radi osoba koja pretendira biti predsjednik Vlade RH:

- Na svu sreću, to se nikada neće dogoditi, i to ne samo zbog ovog licemjernog istupa. Ako nekome još nije jasno zašto Bernardić nikada neće postati premijer, neka pogleda i njegov zadnji katastrofalni govor u kojem je pokazao da je političar bez ikakvog formata.

A A A