Vijesti
15. 1. 2020.

Beljak, podržali ste likvidacije hrvatskih emigranata za vrijeme SFRJ - Zgroženi smo tom opasnom porukom!

(VIDEO) U nastavku aktualnog prijepodneva, Andrej Plenković odgovarao je - podjednako odlučno i argumentirano - na još niz zastupničkih pitanja. „Da je išta sličnog Beljaku napisao netko iz HDZ-a, teško je i zamisliti što bi sve ljevica činila. To su ta dvostruka mjerila i to vaše licemjerje!“.

Hrvatska je danas bolja nego prije! SDP-u je bilo „normalno“ donositi Lex Perković, rušiti kreditni rejting, zadužiti nas za 70 mlrd. kn!

Izdvajamo odgovore predsjednika Vlade RH i HDZ-a notornom Kreši Beljaku i SDP-ovu udarniku Peđi Grbinu (SDP):

Apologet likvidacija za vrijeme SFRJ

Zastupniče Beljak, moram se osvrnuti na Vaš nedavni tweet. Iako Vaši koalicijski partneri to žele sakriti, minimizirati, poslali ste jako opasnu poruku. Apologet ste likvidacija hrvatskih emigranata za vrijeme bivše SFRJ, čak tvrdite da ubojstava nije bilo dovoljno!?! Ljudi su zgroženi! Da je išta sličnog napisao netko iz HDZ-a, teško je i zamisliti što biste vi s lijeve strane političkog spektra sve činili. To su ta dvostruka mjerila i to vaše licemjerje!

SDP-ovi „uspjesi“

O „uspješnosti“ SDP-ove Vlade, zastupniče Grbin, dovoljno govori i to da smo morali platili 4.5 milijarde kn vaših jamstava za Uljanik. I unatoč tome, ostvarili smo proračunski suficit! Podržavali ste, licemjerja li, prosvjede sindikata protiv zakona koji ste sami donijeli - da se radi do 67. godine života. A ostala vaša „postignuća“? Zaduženje Hrvatske, neiskorištavanje EU fondova, zamrzavanje plaća i mirovina... mogao bih u nedogled nabrajati. Hrvatska će javnost vidjeti što ste vi ostavili, a što smo mi napravili!

A A A