Vijesti
4. 4. 2020.

Bačić: Osupnut sam da šef oporbe ne zna za Vladine odluke s kojima su bili upoznati svi građani!

Davor „Cotrugli“ Bernardić opet je „briljirao“ u Hrvatskom saboru. Vidno zbunjen jer je in flagranti uhvaćen u lupetanju, priznao je da nema pojma o epidemiji koronavirusa premda se usuđuje o njoj dijeli ti lekcije. Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić s njim je elegantno „obrisao pod“ pred cijelom javnosti.

Nadaleko cijenjeni i internacionalno priznati SDP-ov ekonomski i medicinski ekspert Davor „Cotrugli“ Bernardić opet je „briljirao“ u Hrvatskom saboru. Premda Hrvatska bilježi ponajbolje rezultate u suzbijanju epidemije u Europi, čak i u svijetu, drobio je da se Vlada RH nije dobro pripremila za koronavirus & pravodobno uvela rigorozne mjere.

Pritom je „zaboravio“ i na to da je 25. veljače, povodom prvog potvrđenog slučaja zaraze u našoj zemlji, sam tvrdio sljedeće: „Nema razloga za paniku, vjerujem da se neće pretvoriti u veću epidemiju“. No nema veze, ionako smo se već navikli da Bernardić na dnevnoj bazi skače samom sebi u usta. Uslijedilo je nešto još poraznije po njega.

Predsjednik SDP-a izvan prostora i vremena

Naš je Branko Bačić, naime, odbacujući Bernardićeve podvale o tobožnjem „kašnjenju“ naveo poznate činjenice - da je Vlada još 9. siječnja formirala tim za praćenje krize u Kini, da je 24. siječnja ministar Oleg Butković uveo posebne mjere prevencije u zračnim i pomorskim lukama, a u tom je mjesecu aktiviran i Krizni stožer Ministarstva zdravstva.

Predsjednik SDP-a, vidno zbunjen jer je in flagranti uhvaćen u lupetanju, tada je lanuo: „Šokiran sam saznanjem da je Vlada tako rano krenula s aktivnostima oko krize“. U tom trenutku istine, priznao je da dijeli lekcije o temi o kojoj nema pojma!

Bernardić - koji majstor!

Bačić mu je kratko, ali efektno uzvratio: „Osupnut sam da šef oporbe ne zna za odluke s kojima su bili upoznati svi građani“. Bernardić - koji majstor!

A A A