Vijesti
2. 5. 2020.

Dok Vlada radi 24 sata dnevno i uspješno se bori protiv epidemije, Milanović se samo pojavi, napravi kaos i - otiđe!

Potpuno je jasno da je predsjednik Republike, zbog nesposobnosti aktualnog predsjednika SDP-a da vodi neku artikuliranu politiku, preuzeo vodstvo lijevog političkog spektra, primarno SDP-a - poručio je predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković nakon svete mise zadušnice za poginule hrvatske branitelje i polaganja vijenca kod Crkve Svete Mati Slobode u Zagrebu, komentirajući tako Milanovićev izgred prilikom komemoracije žrtava VRO „Bljesak“ u Okučanima.

29. obljetnica: Vijenci i svijeće u spomen na 12 poginulih hrvatskih policajaca u Borovu Selu

Istaknuo je da je predsjednik RH ideološku frontu otvorio nedavno u Jasenovcu - gdje je izjavio da treba baciti HOS-ovu spomen-ploču s imenima poginulih hrvatskih branitelja - a nastavio je jučer u Okučanima, gdje je zbog napisa „Za dom spremni“ na HOS-ovu grbu na majicama nekih od sudionika napustio obilježavanje 25. obljetnice VRO „Bljesak“.

Jandroković VS. Milanović: Na spomen-ploči su upisana imena ljudi koji su poginuli braneći Hrvatsku!

Milanović je obezvrijedio žrtve velikosrpske agresije & uvrijedio obitelji poginulih hrvatskih branitelja!

Odlaskom je pokazao svoj „karakter“

- Oni se bave ideološkim podjelama, bez toga jednostavno ne postoje i to je ta strategija - rekao je Jandroković, dodavši da on u tome ne želi sudjelovati.

Dodao je da se s kolegama i prijateljima poklanja hrvatskim braniteljima, junacima Domovinskog rata i slavi hrvatske pobjede, poručujući Milanoviću da sve ono što se dogodilo nosi na svojoj savjesti.

Utemeljitelji HDZ-a: Ne damo na hrvatske branitelje kao što oni nisu dali na Hrvatsku!

Osvrćući se na Milanovićeve prozivke za tobožnji kukavičluk i strah onih koji nisu reagirali na HOS-ove majice, Jandroković je poručio da je to taj rječnik koji želi isprovocirati podjele.

- Onaj tko je otišao, tko nije ostao i borio se, pokazao je svoj takozvani karakter.

Smišljena provokacija predsjednika RH

- S jedne strane imate premijera i ministre koji 24 sata dnevno rade i bore se protiv epidemije, rade na mjerama za hrvatsko gospodarstvo, osigurali su sigurnost građana i imate čovjeka kojeg nismo zadnjih mjeseci viđali, a sada se - u zadnja dva tjedna - dvaput pojavio, napravio kaos i otišao.

Tvrdnje Miroslava Škore da je to dogovor i uvod za koaliciju, Jandroković je nazvao besmislicom.

- Kako bi to bilo dogovoreno? Radilo se o smišljenoj provokaciji koja je došla od strane predsjednika RH.

Jandroković je dodao da u Hrvatskoj trenutno imamo puno važnije zadaće od ideoloških svađa

- Hrvatska se uspješno bori s epidemijom koronavirusa i jedna je od najuspješnijih zemlja, zahvaljujući Vladi i Stožeru, kojeg se također želi kompromitirati.

A A A