Vijesti
3. 5. 2020.

Zamislimo da potkapacitiran čovjek poput Bernardića vodi Hrvatsku u borbi protiv epidemije i gospodarske krize?!

Na Međunarodni dan žena vrijeđa žene, na Svjetski dan slobode medija vrijeđa novinare. Umjesto da raspravlja argumentima, Bernardić besprizornim i primitivnim uvredama na razini najprostijeg uličara, poput današnje izjave usmjerene prema predsjedniku Hrvatskog sabora, pokazuje nekulturu, infantilnost i nezrelost koja ga diskvalificira ne samo kao političara, nego i kao čovjeka - stoji, među ostalim, u priopćenju HDZ-a.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić, navodni lider opozicije, svojim današnjim izjavama otvorio nam je svima pitanje: Zamislimo da je Bernardić na čelu države i da vodi Hrvatsku u borbi protiv epidemije i gospodarske krize?

Na Međunarodni dan žena vrijeđa žene, na Svjetski dan slobode medija vrijeđa novinare. Umjesto da raspravlja argumentima, Bernardić besprizornim i primitivnim uvredama na razini najprostijeg uličara, poput današnje izjave usmjerene prema predsjedniku Hrvatskog sabora, pokazuje nekulturu, infantilnost i nezrelost koja ga diskvalificira ne samo kao političara, nego i kao čovjeka.

Vođenje države je posao za dokazane, kvalitetne i iskusne, a ne za potkapacitirane, nedorasle i neodgovorne. Za razliku od Bernardića i SDP-a, Vlada HDZ-a nastavlja rješavati najteže probleme s kojima su Hrvatska i hrvatski građani suočeni.

A A A