Vijesti
8. 5. 2020.

Milanović je lažljivac & licemjerni moralizator, s istim „divnim kućnim odgojem“ kao Bernardić!

Plenković je žestoko odgovorio na nove Milanovićeve nasrtaje: Jeste li ikad čuli da je kao premijer spomenuo grb HOS-a? Pravio se „nevješt“ i dok mu je taj isti grb stajao pred očima na mimohodu u Zagrebu. A sada poručuje da ploču s imenima poginulih branitelja treba „negdje baciti“!? Toliko laže o meni da je to postala konstanta. Upravo sam na to mislio kad sam najavio da ćemo imati „tvrdu kohabitaciju“.

Donosimo ključne poruke iz izjave za medije predsjednika Vlade RH i HDZ-a:

O LAŽLJIVOM MILANOVIĆU

Zoran Milanović i na dužnosti predsjednika RH nastavlja iznositi laži i neistine. Ostao je isti. Nikada ni u jednom razgovoru, kako tvrdi, nisam spomenuo njegovog oca, a kamoli „huškao“ na njega, dok je on usred kampanje - u kojoj je poražen unatoč svim lažima o meni - posprdno govorio o mojoj majci, doktoru znanosti i uglednoj kardiologinji. To je golema razlika u karakteru, pristojnosti, kućnom odgoju, habitusu, u samom tkivu u nama kao ljudima i političarima. To je on, taj i takav, a ovo sam ja.

Milanović je već toliko laži o meni iznio ili sam ili kroz svoje trbuhozborce da je to postala njegova konstanta. Upravo sam na to mislio kad sam prije nekoliko mjeseci najavio da ćemo imati „tvrdu kohabitaciju“.

O LICEMJERNOM MILANOVIĆU

HOS? Milanović je bio u Račanovoj vladi pomoćnik ministra vanjskih poslova kada je u toj istoj, SDP-ovoj vladi njegov kolega iz Ministarstva pravosuđa dao suglasnost za registraciju Udruge HOS-a u Zagrebu, u čijem grbu stoji sporni pozdrav. Nakon toga je Milanović bio premijer s komotnom većinom, mogao je promijeniti i zabraniti što hoće. Jeste li ikad čuli da je tu temu problematizirao u 4 godine mandata i moralizirao kao sada?

O „BACI NEGDJE“ MILANOVIĆU

Pravio se „nevješt“ i dok mu je ta ista zastava HOS-a prolazila pred očima na mimohodu u Zagrebu u povodu 20. obljetnice Oluje. I sada on u Jasenovcu, ničim izazvan, poruči da spomen-ploču s imenima 11 poginulih hrvatskih branitelja treba „negdje baciti“!? Ploču s imenima branitelja koji su poginuli u Domovinskom ratu, boreći se za HR!?! Nikada takvo što ne bih mogao izreći.

Odlazak predsjednika RH s obilježavanja je njegova odluka, ali naša je obveza da ostanemo jer smo uvijek poštovali žrtvu hrvatskih branitelja!

O NJEGOVANJU KULTURE SJEĆANJA

Za razliku od njega i njegove vlade, ja imam osjećaj za naše teško povijesno naslijeđe. To su traume koje traju generacijama, u svim hrvatskim obiteljima. Osuđujemo sve zločine totalitarnih sustava i njegujemo kulturu sjećanja. Nema dileme što mislim o zločinačkom ustaškom režimu.

Jasna osuda svih zločina, pijetet prema svim žrtvama, njegovanje kulture sjećanja & smanjivanje podjela

O PROSTAKU BERNARDIĆU

Ljevicu vodi vrhunski političar s divnim kućnim odgojem, kao, uostalom, i njegov prethodnik. Nama je drago da ljevica ima takvog vođu. Ako treba, zalijevat ćemo takve talente.

Plenković: Licemjerni Milanović dijeli hrvatski narod, a ne pamtim da je čelnik ijedne stranke tako primitivno nastupio kao Bernardić!

Zamislimo da potkapacitiran čovjek poput Bernardića vodi Hrvatsku u borbi protiv epidemije i gospodarske krize?!

A A A