Vijesti
23. 5. 2020.

Plenković čestitao Ramazanski bajram

Dobri odnosi Vlade i Islamske zajednice u RH imaju svoju povijesnu ukorijenjenost. Neka nam i dalje budu poticaj da otvorenim dijalogom i suradnjom pridonosimo očuvanju međusobnog razumijevanja i vjerske tolerancije na dobrobit naše domovine! - poručio je Andrej Plenković čestitajući Ramazanski bajram.  

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću i svim muslimanskim vjernicima u povodu Ramazanskog bajrama, u kojoj stoji:

"U ime Vlade i u svoje osobno ime, Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem najiskrenije čestitke u povodu Ramazanskog bajrama, uz želju da nadolazeće dane provedete u ozračju mira, nade i obiteljskog zajedništva.

Dobri odnosi Vlade i Islamske zajednice u Hrvatskoj imaju svoju povijesnu ukorijenjenost. Neka nam i dalje budu poticaj da otvorenim dijalogom i zajedničkom suradnjom pridonosimo očuvanju međusobnog razumijevanja, uvažavanja i vjerske tolerancije na dobrobit naše domovine i društva u kojem živimo.

Želim vam od srca sretan i blagoslovljen Bajram, Bajram Šerif Mubarek Olsun!" 

A A A