Vijesti
4. 6. 2020.

Iz Bjelovara & Siska: Bernardić je „prespavao“ naša postignuća jer se bavio ili destrukcijom ili lažima ili prepisivanjem SDP-ova programa iz 2011.

(VIDEO) Plenković: Osim ekonomske uspjehe i borbu protiv virusa - zahvaljujući kojoj nas hvale kao „corona free“ zemlju! - možemo izdvojiti i čvrstu zaštitu od ilegalnih migracija. Naša je zadaća čuvati nacionalnu i EU granicu, što ćemo nastaviti unatoč svim lažnim optužbama o „brutalnosti policije“! Jandroković: Građani će ukazati povjerenje onima koji su ozbiljni i koji imaju rješenja, a ne isključivo agresiju i uvrede kao način političke borbe.

Donosimo, objedinjeno, ključne poruke predsjednika naše stranke i naše Vlade Andreja Plenkovića s dviju sjednica županijskih odbora HDZ-a na kojima je sudjelovao u srijedu:

Milijuni za očuvanje radnih mjesta

Bernardić kaže da „ništa nismo napravili“? Evo, samo u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, i to samo za ožujak i travanj, isplatili smo iz državnog proračuna 75 milijuna kuna kako bi se očuvala radna mjesta te kako bi više od 11.000 radnika dobilo plaće. Kroz Mjeru „Očuvanje radnih mjesta“, samo za Sisačko-moslavačku županiju, i opet samo za ožujak i travanj, u istu je svrhu dano 67 milijuna kuna.

Rast BDP-a u prvom tromjesečju 2020. unatoč epidemiji!

SDP-ovi (samo)plagijatori

Je li Bernardić to učinio? Jesu li možda on i SDP uspješno upravljali krizom s COVID-19? Zahvaljujući korištenju sredstava iz EU fondova - čiju smo ugovorenost podigli s njihovih 9 na sadašnjih 94%! - mnogim projektima snažno smo potaknuli ravnomjerni razvoj Hrvatske, pa tako i ovih krajeva Lijepe Naše. Nikad nije bilo toliko ulaganja kao u ovom mandatu! No „Restart“ je to „prespavao“ jer su se bavili ili destrukcijom ili lažima ili doslovnim prepisivanjem vlastitog programa iz 2011. godine!

SDP je prepisao SDP-ov program, pogledajte ovo

Bernardić - notorni lažljivac

„Lider oporbe“ se svojim izjavama i ponašanjem diskvalificirao za bilo kakvu ozbiljniju dužnost. No što očekivati od njega i SDP-a kad ionako izmišljaju i lažu sve ove četiri godine. No vrijedi ih ipak podsjetiti i na to da su oni zadužili Hrvatsku za 70 milijardi kuna te joj snizili kreditni rejting, a da smo ga mi vratili na investicijsku razinu te povećali prosječnu plaću za 1.150 kuna u odnosu na njihov mandat. Da, to smo mi postigli, a ne SDP i ostala gospoda iz oporbe.

Hrvatska je danas bolja zemlja nego 2016. godine! Prosječna plaća povećana je u ovom mandatu za 1.150 kuna!

Zaštita granice od ilegalnih migracija

Osim ekonomska postignuća i uspješnu borbu protiv virusa - zahvaljujući kojoj Hrvatsku hvale u svijetu kao „corona free“ zemlju! - možemo izdvojiti i čvrstu zaštitu granice od ilegalnih migracija. Ministar Davor Božinović već je sto puta ponovio i sto puta ćemo zajedno ponoviti: naša je zadaća čuvati nacionalnu granicu, koja je ujedno i granica Europske unije, i to ćemo nastaviti unatoč svim lažnim optužbama ljevice o navodnoj „brutalnosti policije“!

Po pobjedu!

Zar će se, nakon svega, Hrvatska dati u ruke dokazanog neznalice kao što je Bernardić?! Neće - idemo po pobjedu!

Utvrđeni nositelji lista po izbornim jedinicama - Idemo po pobjedu, s brojnim velikim postignućima iza sebe!

GORDAN JANDROKOVIĆ: Od SDP-a se teško može očekivati korektna borba

U Bjelovaru, na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, predsjedniku Plenkoviću pridružio se glavni tajnik naše stranke Gordan Jandroković, nositelj liste za II. izbornu jedinicu:

- Radujem se političkoj utakmici koja je pred nama, uvjeren sam da ćemo pobijediti! Optimizam temeljim na dobrim rezultatima koje je postigla naša Vlada. Kao nositelju liste, drago mi je što je s nama gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak, s kojim od početka korektno surađujemo. Volio bih da izbori proteknu u korektnoj i fer borbi, no teško se to može očekivati od SDP-a s obzirom na dosad viđeno.

Ozbiljnom politikom na uvrede i agresiju

Vjerujem da će hrvatski građani ukazati povjerenje onima koji se mogu uhvatiti u koštac s ozbiljnim izazovima koji su pred nama. Onima koji su odgovorni i koji imaju rješenja, a ne isključivo agresiju i uvrede kao način političke borbe - zaključio je glavni tajnik.

U ovoj složenoj situaciji važno je na čelu Hrvatske imati kapacitirane i odgovorne ljude! Oporba je nesposobna i neozbiljna!

KAO OZBILJNA STRANKA OZBILJNO SE PRIPREMAMO ZA IZBORE!

Andrej Plenković do sredine lipnja obići će sve županijske organizacije HDZ-a. Prošlog je tjedna bio u Zadru, Šibeniku i Dubrovniku & Splitu i Gospiću, ovog utorka u Karlovcu & Krapini, a jučer u Sisku & Bjelovaru. Danas će popodne pohoditi Koprivnicu & Prelog.

Iz Karlovca & Krapine: Na temelju postignuća naše Vlade & naše stranke idemo po novi mandat, zajedno & odvažno!

Iz Splita & Gospića: Da, Hrvatska je pobijedila COVID-19! Da, ova Vlada je pobijedila virus!

Iz Zadra, Šibenika & Dubrovnika: Kada smo složni, HDZ je nepobjediv! Škoro? Dokazao se kao sjajan partner SDP-a!

A A A