Vijesti
28. 6. 2020.

Po SDP-u bi najbolje bilo da nitko ne ide na posao, da se ukinu radna mjesta & da nijedan turist ne dođe u Hrvatsku!

Andrej Plenković: Neka građani slušaju stručnjake, a ne SDP-ove politikante koji glume nadriliječnike, koji sami sebi propisuju samoizolacije. Zahvaljujući reaktivaciji gospodarstva i dolasku turista, danas i imamo isti broj radnih mjesta kao prije krize! Gordan Jandroković: Rajko Ostojić i neodgovorno se ponaša, ruši sustav, obezvređuje epidemiologe. Neće valjda sada svatko sebi propisivati samoizolaciju kada to zamisli - slušat ćemo stručnjake! To je jedini način da uspješno balansiramo zaštitu zdravlja, a da istodobno funkcioniraju gospodarstvo i turizam - kako  bi se mogle osigurati plaće i koliko toliko normalan život.

Nastavljajući kampanju, predsjednik HDZ-a i Vlade RH komentirao je tijekom druženja s građanima u subotu u Zagrebu najnoviji „SDP-ov biser“ - samoizolaciju koju si je sam odredio Rajko Ostojić. Isto je učinio i naš glavni tajnik i nositelj liste HDZ-a u II. izbornoj jedi nici.

PLENKOVIĆ: Odgovorno ćemo odraditi kampanju do kraja!

SDP-ovci i njihova svojevoljna „samoizolacija“? Neka građani slušaju stručnjake, a ne političare koji glume nadriliječnike, koji sami sebi propisuju kako će postupati. Da ljudi slušaju jednog Rajka Ostojića, nitko u ponedjeljak ne bi došao na posao! Njegovo je ponašanje neodgovorno, a argumenti - nikakvi.

Balans između zaštite zdravlja & nacionalne ekonomije

Za razliku od SDP-ovih politikanata, moje je ponašanje odgovorno, u svemu se konzultiram sa stručnjacima.

Zahvaljujući reaktivaciji gospodarstva i dolasku turista danas i imamo isti broj radnih mjesta kao prije krize, a povećanje broja oboljelih je očekivano, pri čemu većina ima blage simptome. Moramo živjeti u balansu između zaštite zdravlja i što normalnijeg funkcioniranja nacionalne ekonomije.

Najesen trebamo Vladu s punim političkim legitimitetom

Cijela izborna kampanja ionako je u light varijanti, nema velikih skupova, odradit ću je do kraja. Želimo da na jesen - kada slijede novi, teški izazovi - Hrvatska ima stabilnu Vladu koja će s punim političkim legitimitetom moći donositi potrebne odluke.

Građani imaju pravi izabrati. Kako odluče, takav će biti put Lijepe Naše za budućnost. S obzirom na naša dosadašnja postignuća, jasnu viziju i kvalitetni program „Sigurna Hrvatska“, vjerujem da ćemo ponovno dobiti potporu hrvatskih ljudi.

JANDROKOVIĆ: Zašto je SDP protiv hrvatskog gospodarstva i turizma?

Hrvatska treba ozbiljne i odgovorne ljude, a ne one koji kroz jeftine spinove i pošalice šalju potpuno krive poruke. Rajko Ostojić i SDP-ovci neodgovorno se ponašaju. Ruše sustav, obezvređuju struku i epidemiologe koji su izvanredno reagirali na prijetnju COVID-19.

Neće valjda sada svatko sebi propisivati samoizolaciju kada to zamisli & određivati si mjere liječenja, nego ćemo slušati stručnjake! To je jedini način da uspješno balansiramo zaštitu života i zdravlja naših ljudi, a da istodobno nastave funkcionirati gospodarstvo, poljoprivreda, turizam… sve ono što je potrebno kako  bi se mogle osigurati plaće i mirovine te koliko-toliko normalan život.

INTERVENCIJSKI PLAN ZA LIKU

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u subotu je posjetio i Gospić i Otočac. I Ličko-senjskoj je županiji, po dobrom običaju, donio lijepi dar.

A A A