Vijesti
31. 7. 2020.

Predsjednik Plenković čestitao Kurban-bajram

Neka ovo blagdansko vrijeme bude prigoda da se ponovno prisjetimo važnosti kulture dijaloga, međusobne tolerancije i razumijevanja te prilika za daljnji napredak u njegovanju postojećih dobrih odnosa, na koje smo osobito ponosni - poručio je Andrej Plenković čestitajući Kurban-bajram.

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti u povodu blagdana Kurban-bajrama, u kojoj stoji:

„Uime hrvatske Vlade i osobno upućujem svim muslimanskim vjernicima iskrene čestitke u povodu najznačajnijeg islamskog blagdana, Kurban-bajrama. 

Neka ovo blagdansko vrijeme bude prigoda da se ponovno prisjetimo važnosti kulture dijaloga, međusobne tolerancije i razumijevanja te prilika za daljnji napredak u njegovanju postojećih dobrih odnosa, na koje smo osobito ponosni.

Mešihatu Islamske vjerske zajednice i svim vjernicima želim da predstojeći blagdan provedu mirno, u krugu obitelji i prijatelja, uz obilje radosti, zdravlja i sreće.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!“  

A A A