Vijesti
10. 12. 2020.

Hag Hanuka Sameah!

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković te predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković čestitali su Hanuku, blagdan svjetlosti i posvećenja, svim židovskim vjernicima u Hrvatskoj. „U spomen na pobjedu slobode i dobra, provedite predstojeće blagdanske dane u dobrom zdravlju i raspoloženju sa svojim voljenima i bližnjima“.

PLENKOVIĆ: Podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti

Svim vjernicima židovske vjeroispovijesti u povodu Hanuke, blagdana svjetlosti i posvećenja, upućujem iskrene čestitke u ime Vlade i u svoje osobno ime.

Želim da sa svojim bližnjima, ali i sa svima kojima su potrebni ljubav i suosjećanje, podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti.

Hag Hanuka Sameah!

JANDROKOVIĆ: Neka vam Hanuka donese vjeru u bolje sutra, blagostanje i radost!

U ime Hrvatskog sabora i u osobno ime svim vjernicima židovske vjeroispovijesti u Hrvatskoj upućujem najiskrenije čestitke povodom blagdana Hanuke.

Neka vam Hanuka, simbol svjetlosti, mira i nade, donese vjeru u bolje sutra, blagostanje i radost u vaše domove - da snagom zajedništva prevladamo današnje izazove. 

U spomen na pobjedu slobode i dobra, provedite predstojeće blagdanske dane u dobrom zdravlju i raspoloženju sa svojim voljenima i bližnjima.

Hag Hanuka Sameah!

A A A