Vijesti
20. 12. 2020.

Dok se cijela Hrvatska bori s virusom, maliciozni Grbin i SDP kao da navijaju za koronu!

Naš saborski zastupnik Ivan Ćelić nazvao je prozivke koje je predsjednik SDP-a Peđa Grbin uputio Vladi zbog upravljanja koronakrizom onim što i jesu - ispraznim politikantstvom. „SDP je u ovom trenutku faktor nestabilnosti koji unosi konfuziju. Čitavo vrijeme minira rad Stožera“.

Grbinove su tvrdnje isprazno politikantstvo koje ne služi ničemu. Volio bih da se u ispitivanju javnog mijenja upita građane koliko je oporba faktor nestabilnosti u ovom trenutku borbe protiv epidemije - istaknuo je Ivan Ćelić reagirajući na izjavu predsjednika SDP-a „da će Vlada na čelu s premijerom Plenkovićem morati odgovarati zbog velikog broja zaraženih i umrlih od covida-19“:

- Dok se cijela Hrvatska bori s virusom, maliciozna oporba kao da navija za koronu i čitavo vrijeme minira rad Stožera.

Sami sebi skaču u usta

Posebno su mu kontroverzne izjave oporbenih čelnika koji u prvom dijelu rečenice zazivaju lockdown i policijski sat, a u drugom optužuju Vladu za diskriminaciju i zadiranje u prava građana:

- Traženje ocjene ustavnosti i opravdanosti rada Stožera potpuno je neprimjereno. Potrebna je poruka povjerenja u hrvatske institucije, jer one rade odgovoran posao i brinu se za zdravlje građana.

Oporba je opet „briljirala“ destruktivnošću, plitkim podvalama, „stručnošću“ & agresijom - kao najboljim pokazateljem bezidejnosti i nemoći!

Očuvanje i zdravlja i radnih mjesta!

Naglasio je da se Vlada odlučila za očuvanje zdravlja građana i zdravstvenog sustava, ali i gospodarstva:

- Na tom su tragu i epidemiološke mjere koje su dobro odmjerene prije nego što su stupile na snagu i koje će se evaluirati kada prođe zaraza.

Sve dok kriza bude trajala, sve dok bude potrebno, pomagat ćemo radnicima & gospodarstvu!

Osvrnuo se i na ranije poruke oporbenih čelnika da „covid nije teška bolest“, da će „korona prije nestati što se manje bude pričalo o njoj“:

- To sigurno nije pridonijelo da građani budu osobno odgovorniji i imaju više povjerenja u institucije koje čine najbolje što mogu kako bi se sačuvao svaki ljudski život.

Sjaj & bijeda udružene oporbe

Na kraju, odgovarajući na još jednu „ideju“ Peđe Grbina, naš zastupnik se zapitao kako bi izgledale rasprave u Hrvatskom saboru da se epidemiološke mjere moraju donositi dvotrećinskom većinom:

- Oporba unosi konfuziju, pokušavajući narušiti povjerenje građana u institucije i osporiti legitimitet koji je Vlada dobila od građana 5. srpnja.

Tresla se brda, rodila se - oporba! Neslavno su prošle još 3 njene „inicijative“

A A A