Vijesti
24. 12. 2020.

Božićna čestitka predsjednika Andreja Plenkovića hrvatskim građankama i građanima te našim sunarodnjacima izvan Domovine

Najradosniji kršćanski blagdan dočekujemo u izazovnim i teškim okolnostima pandemije. Vjerujem da ćemo odgovornim ponašanjem i zajedništvom prevladati ovu krizu te iz nje izići još snažniji i bolji. Neka vam božićna poruka nade donese obilje mira i zdravlja te bude ohrabrenje za bolja vremena koja dolaze. Sretan vam i blagoslovljen Božić!

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku:

Duh Božića nas iznova podsjeća da budemo solidarni

Svim hrvatskim građankama i građanima te našim sunarodnjacima izvan Domovine od srca želim čestit i blagoslovljen Božić!

Najradosniji kršćanski blagdan dočekujemo u izazovnim i teškim okolnostima uzrokovanim pandemijom koronavirusa. Zato ćemo se, nažalost, ovoga Božića morati odreći nekih naših blagdanskih tradicija, ne zaboravljajući pritom na duh Božića koji nas iznova podsjeća da budemo solidarni i da se brinemo o našim bližnjima, osobito o onima kojima je to najpotrebnije.  

Budimo odgovorni i smanjimo sva druženja i posjete kako bismo spriječili daljnje širenje zaraze i zaštitili zdravlje i živote svojih najmilijih i svih ostalih, što nam u ovim okolnostima svima treba biti prva briga.

Ohrabrenje za bolja vremena koja dolaze

Drage sugrađanke i sugrađani, neka vam božićna poruka nade donese obilje mira i zdravlja te bude ohrabrenje za bolja vremena koja dolaze.

Vjerujem da ćemo odgovornim ponašanjem i zajedništvom prevladati ovu krizu te iz nje izići još snažniji i bolji.

Sretan vam Božić!

A A A