Vijesti
6. 1. 2021.

Škoro - šampion neostvarenih ucjena, izbornih poraza & neispunjenih najava

Kao i prije, za svoje posrtaje traži krivce u drugima: za predsjedničke izbore tvrdio je da je “prevaren”; za parlamentarne bila je kriva “nezrelost naroda”; sada štetu zbog bijega dvoje zastupnika - i to onih koji su se "proslavili" mržnjom i serijom izmišljotina o HDZ-u - taj samoproglašeni patriotski velikan pokušava kontrolirati novim lažnim optužbama na naš račun. A istina je jednostavna: sve više Hrvata shvaća da su g. Škoro i njegov Poslovni pokret fejk te da predstavljaju interesne lobije umjesto naroda na koji se tako često pozivaju.

Kako kopni ucjenjivački potencijal g. Miroslave Škore, kako se postupno razotkriva duboka interesna pozadina “njegovog” političkog projekta, tako se i topi, iznutra se urušava, Poslovni pokret MŠ (POSPOK).

Frustriran izbornim porazima

Škoro se pritom okrunio titulom šampiona neostvarenih ucjena i neispunjenih najava. Egzaltirano je tvrdio da će na predsjedničkim izborima pobijediti u prvom krugu, kad ono nije ušao ni u drugi. Nakon toga je frenetično uvjeravao Hrvate da će postati premijer, eda bi ubrzo - svjestan da su njegova pretjerivanja već podosta naporna - počeo postavljati ultimatume tko će ili neće iz HDZ-a biti predsjednik Vlade. Kad ono - opet nula bodova.

Tako je i ovih zadnjih dana, očito i dalje frustriran izbornim porazom, grmio da POSPOK prerasta u “vodeću snagu”. Kad ono - spao je s početnih 16 saborskih mjesta na današnjih 10. Ako nastave tim užurbanim tempom, POSPOK će negdje na polovici mandata spasti na 3-4 zastupnika.

Narod ga je prozreo

Ali, uopće ne brinite, i tada će g. Škoro, kao što je činio i prije, za sve svoje posrtaje tražiti krivce u drugima: za predsjedničke izbore tvrdio je (doduše, kraće vrijeme) da je “prevaren”; za njegov poraz na parlamentarnim izborima bila je kriva “nezrelost naroda”; sada pak štetu zbog bijega dvoje svojih zastupnika taj samoproglašeni patriotski velikan pokušava iskontrolirati novim lažnim optužbama na račun HDZ-a. I to na način da okrivljuje HDZ za bijeg zastupnika koje je sam odabrao - i to baš onih dvoje koji su se "proslavili" serijom izmišljotina, širenjem laži i iznošenjem mržnje protiv HDZ-a.

No istina je jednostavna: sve više hrvatskih ljudi shvaća da su g. Škoro i njegov pokret fejk i da puno više predstavljaju interesne lobije umjesto naroda na koji se tako često pozivaju.

Raskol u Domovinskom pokretu: Vidović Krišto i Milan Vrkljan napuštaju stranku

A A A