Vijesti
29. 1. 2021.

Svažić predložen za v.d. predsjednika krapinsko-zagorskog HDZ-a

Uže Predsjedništvo HDZ-a predložilo je da županijsku organizaciju naše stranke u Hrvatskom zagorju - do održavanja unutarstranačkih izbora - vodi načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić. „G. Svažić ima podršku Predsjedništva da konsolidira HDZ Krapinsko-zagorske županije i pripremi ga za lokalne izbore u svibnju“.

Nakon što je Žarko Tušek jučer u poslijepodnevnim satima podnio ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, jutros se sastalo uže Predsjedništvo HDZ-a te predložilo da krapinsko-zagorsku organizaciju HDZ-a do održavanja izbora za novog predsjednika županijske organizacije vodi član ŽO HDZ-a KZŽ i načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić - priopćio je naš glasnogovornik Zoltan Kabok.

Podnosim ostavku jer ne želim biti uteg HDZ-u. No ako je itko u ovom slučaju Sabo, to je Šimunić! Zadovoljštinu ću potražiti na sudu

Konsolidacija & priprema za izbore

Županijski odbor HDZ-a Krapinsko-zagorske županije donijet će danas na svojoj sjednici odluku o vršitelju dužnosti predsjednika ŽO-a.

Gospodin Ernest Svažić ima podršku Predsjedništva stranke da konsolidira i pripremi županijsku organizaciju HDZ-a u Krapinsko-zagorskoj županiji za lokalne izbore koji se održavaju u svibnju.

A A A