Vijesti
30. 1. 2021.

Svažić - v.d. predsjednik krapinsko-zagorskog HDZ-a & naš kandidat za župana

Načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić: Kandidaturu prihvaćam s čašću, siguran da Hrvatsko zagorje zna, može i mora bolje. Nedopustivo je da živimo u prelijepom kraju s golemim potencijalima, a da prema svim pokazateljima zaostajemo za susjednim županijama. To ćemo promijeniti sinergijom i iskrenim partnerstvom s našom Vladom. Krunoslav Katičić: Čvrsto sam uvjeren da je g. Svažić pravi izbor. HDZ je najveća, pobjednička stranka, što ćemo i potvrditi na lokalnim izborima.

Županijski odbor jednoglasno je na online sjednici, na prijedlog užeg Predsjedništva HDZ-a, donio odluku da će uspješni načelnik Krapinskih Toplica voditi našu organizaciju u Hrvatskom zagorju do unutarstranačkih izbora te biti kandidat za krapinsko-zagorskog župana na lokalnim izborima u svibnju.

Svažić predložen za v.d. predsjednika krapinsko-zagorskog HDZ-a

Put prosperiteta svih Zagorki i Zagoraca

Kandidaturu prihvaćam s čašću, a u političku bitku krećem uvjeren da Zagorje zna, može i mora bolje - poručio je Ernest Svažić:

- Nedopustivo je da živimo u prelijepom kraju s golemim potencijalima, u čiju je prometnu infrastrukturu, i ne samo prometnu, država u zadnjih pet godina uložila velika sredstva, a da Hrvatsko zagorje prema svim ekonomskim pokazateljima i dalje zaostaje za susjednim županijama. To ćemo promijeniti sinergijom i iskrenim partnerstvom između naše Vlade, predvođene predsjednikom Andrejem Plenkovićem, Krapinsko-zagorske županije i svih jedinica lokalne samouprave.

Samo u izgradnju novih cesta u Krapinsko-zagorskoj županiji u 3 godine uloženo gotovo 400 milijuna kuna!

Vratit ćemo KZŽ na put koji znači prosperitet svih Zagorki i Zagoraca! - prisnažio je Svažić:

Čovjek u središtu politike

Čovjek u središtu politike - dodao je - to je osnovna ideja kojom se vodim:

- Svaki stanovnik koji pridonosi u županijski proračun ima pravo da mu taj isti proračun vraća novac u obiteljski novčanik. U Zagorju se mora živjeti bolje, s radošću i dostojanstvom. To ću kao župan najljepše i najperspektivnije kontinentalne županije i učiniti na dobrobit svih nas.

U sjever Lijepe Naše već smo uložili 8 milijardi kuna! To je naša sigurna Hrvatska!

Najveća, pobjednička stranka

Glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić čestitao je načelniku Krapinskih Toplica na izboru i za v.d. predsjednika krapinsko-zagorskog HDZ-a i za kandidata za župana:

- Čvrsto sam uvjeren da je g. Svažić pravi izbor. HDZ je najveća, pobjednička stranka, a to ćemo i potvrditi na nadolazećim lokalnim izborima.

A A A