Vijesti
31. 1. 2021.

Tužni oproštaj članica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ od Radojke Danek

Naviru tolika sjećanja, listaju se susreti s kolegicom, ženom koja je samozatajno živjela, ali svojom stručnošću oplemenjivala našu političku obitelj. Nedostajat će njezin osmijeh, njezina predanost da pridonese boljitku svoje zajednice i gradu koji je toliko voljela. Bila je predsjednica ZŽ HDZ-a Šibenika i gradska vijećnica, brižna majka i baka. S dubokim poštovanjem, draga Radojka, upućujemo Ti posljednje riječi i veliko HVALA! - poručile su naše „Katarine“.

U šoku i nevjerici ostavila nas je vijest o bezočnom činu ubojstva naše drage stranačke prijateljice, predsjednice Gradskog odbora Zajednice žena HDZ-a Šibenika i gradske vijećnice Radojke Danek, no prije svega brižne majke i bake.

Oplemenjivala je našu političku obitelj

Kako ublažiti tugu četvero djece koja su ostala bez majke i oca, bake i djeda? Teško je pretočiti naše misli i iznimnu tugu u riječi koje bi im pružile utjehu.

Naviru tolika sjećanja, listaju se susreti s našom kolegicom, ženom koja je samozatajno živjela, ali svojom stručnošću oplemenjivala našu političku obitelj. Nedostajat će njezin osmijeh, ideje, njezina predanost da pridonese boljitku svoje zajednice i gradu koji je toliko voljela.

Draga Radojka, veliko Ti HVALA!

Oduzet je život nepravedno, brutalno, okrutno. Ostaje nam u trajni zalog da će bol koja guši naše suze i molitve biti stalni podsjetnik da život koji je živjela naša Radojka učinimo vječnim podsjetnikom za njezinu djecu i unuke. S dubokim poštovanjem, draga Radojka, upućujemo Ti posljednje riječi i veliko HVALA.

Teško je pronaći riječi utjehe za obitelj kojoj upućujemo izraze najdublje sućuti i poštovanja, svjesni da će još dugo osluškivati da čuju poznati glas koji će dolaziti šaptom kroz sjećanja na voljenu Radojku.

BURIĆ: Iskrena sućut obiteljima žrtava. Pokoj im vječni!

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić: „Prožima nas osjećaj duboke boli i tuge. Izražavam iskrenu sućut obiteljima žrtava. Pokoj im vječni! Među žrtvama je bila i vijećnica u šibenskom Gradskom vijeću gđa Radojka Danek, majka četvero djece. Zgroženi smo, šokirani 4-strukim ubojstvom, ovim tragičnim, stravičnim događajem. Zahvaljujem policijskim službama na profesionalnosti i našim sugrađanima na suradnji, odgovornosti i dostojanstvenom ponašanju“.

A A A