Vijesti
8. 2. 2021.

Sućut predsjednika Plenkovića u povodu smrti Dragutina Drka

Na čelu Vindije bio je impresivnih 50 godina, a njegov trud, znanje i energija bili su svakodnevno usmjereni na rast i razvoj jedne od najvažnijih prehrambenih tvrtki u Hrvatskoj. Krasile su ga samozatajnost i skromnost, borbeni duh i entuzijazam, koji mogu biti inspiracija mnogim hrvatskim gospodarstvenicima. Njegov odlazak veliki je gubitak za Vindiju, ali i za hrvatsko gospodarstvo u cjelini.  

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji Dragutina Drka te djelatnicima Vindije:

S velikom žalošću primio sam vijest

S velikom žalošću primio sam vijest o smrti gospodina Dragutina Drka, vlasnika Vindije i jednog od najznačajnijih hrvatskih i varaždinskih gospodarstvenika.

Na čelu Vindije bio je impresivnih 50 godina, a njegov trud, znanje i energija bili su svakodnevno usmjereni na rast i razvoj jedne od najvažnijih prehrambenih tvrtki u Hrvatskoj.

Krasile su ga samozatajnost i skromnost, borbeni duh i entuzijazam koji mogu biti inspiracija mnogim hrvatskim gospodarstvenicima.

Kvaliteta prepoznata i izvan granica Hrvatske

Kvaliteta Vindije prepoznata je i izvan granica Hrvatske, a sigurnost i izvrsnost njezinih proizvoda potvrđena je brojnim priznanjima i nagradama.

Ponosni smo na sve što je gospodin Drk učinio za očuvanje kvalitete i razvoj proizvodnje i u ovo vrijeme pandemije, a njegov odlazak veliki je gubitak za Vindiju, ali i za hrvatsko gospodarstvo u cjelini.  

U ovim teškim trenucima primite izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja u ime hrvatske Vlade i moje osobno.

A A A