Vijesti
22. 2. 2021.

Ako već sada fabriciraju lažne naslovnice, što će tek činiti kasnije! Konkurenti su očito vrlo neurozni!

Davor Filipović: „Uznemirili su se. Htjeli bi me povezati s Bandićem, jer znaju da sam u ZG skupštini bio konzistentan u kritikama njegove politike. Tiskaju lažne naslovnice, jer na stvarnima progovaram protiv korupcije u Zagrebu. Bit će sve zanimljivije kako se kampanja bude intenzivirala“. Pribjegavati ovakvim podmetanjima dovoljno govori o našim političkim protivnicima, ali to je i najbolja potvrda da ih je naš Davor itekako 'protresao'. S još više samopouzdanja nastavljamo svoju pozitivnu kampanju, svjesni da će se konkurencija i dalje služiti prljavštinama - jer ništa drugo i ne može ponuditi.

O lažnoj naslovnici Večernjeg lista, koja je iz ljevičarskih krugova plasirana na društvene mreže kako bi se pokušalo dezavuirati našeg kandidata za zagrebačkog gradonačelnika, oglasio se i sami Davor Filipović na svojoj Facebook stranici:

POLITIČKI PROTIVNICI OČITO SU NEUROZNI

Kad sam krenuo s kandidaturom, znao sam da ću biti i na naslovnicama, ali da će mi već nakon prvog tjedna posvetiti LAŽNU NASLOVNICU Večernjeg lista, to ipak nisam očekivao.

Dakle, očito je da su se oponenti uznemirili. Pokušavaju me smjestiti u krajnju desnicu, jer su uvjereni da ću osvojiti glasove centra i desnog centra. Povezuju me s Bandićem, jer znaju da sam u ZG skupštini bio konzistentan u kritikama njegove politike. Tiskaju lažne naslovnice, jer na stvarnima progovaram protiv korupcije u Zagrebu.

Bit će sve zanimljivije kako se kampanja bude intenzivirala.

NAJBOLJA POTVRDA DA IH JE FILIPOVIĆ „PROTRESAO“

Na ove Filipovićeve riječi dodajmo da smo znali da će politički protivnici u nedostatku suvislog programa i razvojne vizije Zagreba voditi prljavu kampanju, ali moramo priznati da nismo očekivali da će u ovoj ranoj fazi čak i fabricirati lažne naslovnice dnevnih listova. Služiti se ovakvim podmetanjima i izmišljanjem intervjua dovoljno govori o njima.

Ali, to je i najbolja potvrda da ih je naš Davor itekako “protresao”, da je HDZ u Zagrebu na dobrom putu.

Nastavljamo pozitivnu kampanju

S još više samopouzdanja i elana sada nastavljamo svoju pozitivnu kampanju, fokusiranu na konsolidaciju gradskih financija, obnovu i bolje upravljanje Zagrebom. Svjesni njihove „strategije“, nećemo se dati uvući u njihove prljavštine.

No protivničkih podmetanja biti će još puno - jer oni ništa drugo i ne mogu ponuditi.

A A A