Vijesti
25. 2. 2021.

ŠTO JE SLJEDEĆE? Hoće li djecu članova i glasača HDZ-a izbacivati iz tramvaja ili im zabranjivati ulazak u trgovinu?

(VIDEO) Mario Kapulica: Evo, neka nam se ovdje u sabornici - iako smo dobili većinsko povjerenje hrvatskog naroda - oduzme pravo na repliku ili ispravak netočnog navoda jer je ionako sve što se o svakom od nas tvrdi „gola istina“, jer nema te uvrede koju nismo zaslužili, jer za nas ne vrijedi temeljno ljudsko pravo o poštivanju dostojanstva svakog čovjeka.

Iznoseći stajalište Kluba HDZ-a u Hrvatskom saboru, naš zastupnik (i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a „Dr. Franjo Tuđman“) komentirao je kampanju mržnje koja se, od „Tri majmuna“ do portala pravomoćno osuđenog utajivača poreza, vodi protiv naše stranke, naših članova i svih simpatizera.

Nastavak kampanje širenja mržnje kojoj smo izloženi kao hrvatski građani samo zbog političke pripadnosti

Kapuličino izlaganje možete pogledati i poslušati u cijelosti, a u nastavku donosimo sažetak njegovih poruka:

Izostanak osude govora mržnje

Očekivalo se da će sve demokratske stranke u Hrvatskoj osuditi govor mržnje te ne samo izjave, nego i konkretne akcije koje žele uvesti segregaciju, tj. na predrasudama utemeljeno razdvajanje ljudi. Jer, što je sljedeće?

Kako bi Grbin reagirao da SDP-ovci ne smiju u kafić?! Javnost bi skakala do neba! Diskriminacija je očito postala novi trend

Uskratiti pričest ili krštenje?

Hoće li djecu članova i glasača HDZ-a izbacivati iz tramvaja ili im zabranjivati ulazak u trgovinu? Možda da se svim HDZ-ovcima, kako se već predlagalo, u crkvi uskrati pričest, a njihovoj djeci krštenje?

Začuđujuća je ta količina dvostrukih kriterija. Nasrću na ni krivog ni dužnog Davora Filipovića, a prešućuju SDP-ove ispade!

Bez prava na ljudsko dostojanstvo

Evo, neka nam se u sabornici - iako smo dobili većinsko povjerenje hrvatskog naroda - oduzme pravo na repliku ili ispravak netočnog navoda jer je ionako sve što se o svakom od nas tvrdi „gola istina“, jer nema te uvrede koju nismo zaslužili, jer za nas ne vrijedi temeljno ljudsko pravo o poštivanju dostojanstva svakog čovjeka.

Snaga & zrelost hrvatskog društva!

I za kraj, poručujem: iako, po nekima, pripadam „neljudskoj podvrsti vrijednoj prijezira“, vjerujem u hrvatskog čovjeka, u demokratsku Hrvatsku, u snagu i zrelost našeg društva!

A A A